bim marketteki hırsızlık ve sonrası

criminalwhiterabbit
anlatacağım olay istanbul dışında bir şehirde dün gerçekleşmiştir. bim personelleri normal günlerini yaşarken emekli yaşlı bir kadın içeri girer 17 tl lik bir alışveriş yapar parasını öder fakat mağazandan çıkmadan 2 gofret çalar ve tam çıkmak üzereyken personellere yakalanır. aşağıdaki büroya gelmesi istenir. yaşlı kadın aşağıya iner ve o esnada kendini savunurken personeller kamera kayıtlarının olduğu söylerler. asıl olay bundan sonra yaşanıyor. personellerden birtanesi ''kamera kayıtlarını ya şimdi polise veririz yada 300 tl verirsin bu konu kapanır'' der. yaşlı kadın mağazadan çıkar ve evine giderek 300 tl alır tekrar mağazaya geri döner. bu cümlelerin kuran personele parayı verir ve geri çıkar.

bu yaşanan olay maalesef gerçektir. o esnada büroda 2 personel var ve parayı alana diğer personel bu yaptğının suç olduğunu, kamera kayıtları incelense neden bu bayan 2.kez büroya geliyor diye sorsalar ne yapacaksın? böyle bir sistem mi var nasıl böyle bişey yaparsın yaptığın suç ve benide şahit ettin gibi söyler söyler. parayı alan personel burda bu tarz şeyler çok yaşanıyor diye cümleler kurar ve umursamaz.

konuyla ilgili nasıl bir yol izlenmeli açıkçası kafa yorduk. yakınımın başına geldiğinden paylaşmak istedim. bim de böyle şeyler gerçekten yaşanıyor ört bas mı ediliyor. yoksa böyle kansız şerefsizler ekmeklerine yağ mı sürüyor.
herkonudafikrimvar
yaşlı kadın hırsızlıktan karakola düşeceğine 300 tl ye iyi kurtarmış dediğim ve bim personelini desteklediğim kampanyadır. ayrıca yaşlı kadından da nefret ettim. yaşlı başlı kadınsın niye gofret çalıyorsun

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol