hayatımın aşkı

nevermore
zeynep eronat,zafer algöz,hande doğandemir,berk hakman,serkan çayoğlu, yonca evcimik, sadi celil cengiz 'in başrollerde oynadığı,yönetmenliğini hakan kırkaviç'in yaptığı kanal d'nin yeni romantik komedi dizisi. pazar 20.00'da yayınlanıyor.


1.bölüm özetinden tüm dizi ambiyansini cikarabilenler için :

"bir reklam ajansında yazar olan gökçe'nin tüm arkadaşları bir bir evlenirken, onun bir erkek arkadaşı bile yoktur. arkadaşları gökçe'ye yardım etmeye çalışsa da gökçe'nin şansı hiç yaver gitmez. evde de annesi ve kız kardeşleri işini hiç kolaylaştırmamaktadır.

30 yaşına basmasına bir kaç gün kala gökçe, yıllardır hayranı olduğu, yakışıklı, karizmatik ama bir o kadar da uzak patronu demir'i sevgilisi yapmaya ant içer. arkadaşlarının evlenmesine daha fazla seyirci kalmayacaktır! demir'i elde etmek için daha yeni tanıştığı kaan'ın yardımını da alarak eline geleni ardına koymaz.

bu sırada gökçe'nin eline, çalıştığı ajansta sonunda terfi edebilmesi için çok büyük bir fırsat geçer. eğer bu fırsatı iyi değerlendirebilirse demir'in dikkatini çekebilecektir. hayatının aşkını bulmaya çalışırken maceralara sürüklenen gökçe çok kararlıdır."

özet kaynağı : kanal d
kukulak
ilk aşk "tecrübesi" dir
facebook onu bulmaya yarar

not:
-yaradı
-istatistik var mı bilmiyorum ama,
facebook a üye olmanın en sağlam gerekçesi.
sosyologlar görev sizi çağırıyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol