bkm express

independence
sagda solda kredi karti bilgilerini vermek istemiyorsan burada bir hesap acip kartini tanimliyorsun, ardindan kredi karti bilgilerini isteyen yere sadece bkm express zimbirtinin numarasini veriyorsun, guven icinde alisverisini yapiyorsun. bkm express senden kredi kartinin sadece ilk 6 hanesini ve son 4 hanesini istiyor. yanlsim yoksa bir de guvenlik kodunu istiyor.

guvenli oldugu soyleniyor.

https://bkmexpress.com.tr
independence
enpara.com'un cebe havale eksikligini gideren uygulama.

bkm express e uye oluyorsun, enpara kartini tanimliyorsun sisteme ve para yollayacagin cep telefonu ile miktari yazip bankanin yolladigi onay kodunu giriyorsun. ardindan para cep telefonuna havale oluyor ve enpara eft havale ucretlerinde masraf almadigi icin bu islemden de ucret alinmiyor.
independence
eskiden cebe havale yapilabiliyordu bu sistemle, muhtemelen guvenlik sebebi ile alakali olsa gerek artik sadece kart numarasina para gonderilebiliyor ama yine de para eşzamanli olarak hesaba geciyor. misal enpara hesabindan yapikredi kartina para atsan bile gunlerden hangi gun olursa saat kac olursa farketmeksizin yapikredi kartina para gidiyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol