ahsen tv sosyal deneyi

independence
al adamlari sosyal sosyal elinde avucunda ziplat icerikli deney.

lan biri karsima cikacak bir gun bu sekilde, daha "sosyal de" diyemeden nefesini keserim yeminlen. insanin tum sinir sistemi ile oynuyor manyaklar. ben izlerken delirdim, o adamlar ne yapmasin. boyle sosyal deney mi olur.

ruknettin
sosyal deneyin bir bilimsel dayanağı olur, bu resmen insanlara it gibi davranırsan ebeyinkini görürsün deneyi olmuş
çok itici bir herif lan bu keşke ağız burun kırsalarmış kimse araya girmeden
uptofate
yahu, zaten provokatör olmanın ötesinde bir cacık olmamıştı bu elemanlardan da, şu sosyal deney kavramını türkçe'ye çeviren elemanı bulursam; kalbini kıracağım.

ota boka sosyal deney demek ne. iki tane anlamını bilmediği kelimeyi yan yana getirip yine anlamını bilmediği bir öbek ortaya çıkaran ve otu boku bu sınıfa dahil ederek var olan "sosyal deney kültürü"nün içine sıçan şu güruh sayesinde gerçekten başarılı olabilecek projeleri es geçiyoruz. es geçeceğiz.

olsa olsa prank diye tabir edebileceğiniz "saçma-salak-şaka ( ben buldum )" kategorisinde yayınlanması gereken şu videoyu sosyal deney başlığı altında yayınlamak; zaten kültüre aşina olmayan toplum için sosyal deney algısını başlamadan bitirmek demektir.

güvenlik üzerine, ebeveyn kontrolü üzerine, gündemdeki olayların toplumsal yankıları üzerine onlarca belki yüzlerce güzel örnek varken öğrenilebilecek; bu boş insanlar sürüsü internetten ne gördüler. hangi videoyu izlediler anlamadılar da "aa sosyal deney böyle bir şeymiş demek ki" dediler.

sabah sabah sinirlendiren, henüz anlamını bilmedikleri şeyleri izleyici kitleyisi diye bilmiyor diye satan boş insanların boş videosudur. izlemedim hepsini.

(bkz: açmayın bedük)

edit : lan söyleyin neden eksilediğinizi bilelim. anlamadığınız nokta var ise anlatalım.
herkonudafikrimvar
sosyal deney anlayışına ben zaten baştan beri karşıyım. bu iş ilk avrupa'da başladı. kadının götüne elle, kadın kızınca 'sosyal deney' de. metroya bomba atıyormuş gibi yap, yakalanınca 'sosyal deney' de.hep bu çerçevede saçma sapan, bilimsel dayanağı olmayan bir davranışlar bütünü.
tanım : eşek şakasının evrimleşmiş hali

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol