hamsitava

uptofate
"bakın çok enteresan, sözlük kaybettiği bir troll'ü yerine yenisini koyarak telafi ediyor. " diye düşünmeme sebep olan yazardır efendim..

böyle konuşmak için erken diyebilirsiniz, ben de erken teşhis derim. ki baktık durum farklı efendi efendi editlerim.
mustaitbiradam
dün akşam malum olaylardan sonra zafer islamındır başlığına giriş yapmasından mütevellit uptofate ile aynı şeyleri düşünmeme sebep vermiş yazardır.

lakin ben sessizce pustum. lazanya ile paralel doğrultuda düşünceleri varsa söylemekten çekinmesin, çünkü sözlükte farklı görüşlere ihtiyaç vardır elbet. burada çoğu yazar saygı, terbiye ve edep sınırları çerçevesinde yazdığı sürece lazanya'nın uçurulmasından yana değildi. ta ki saygıyı elden düşürene dek.
hamsitava yazar arkadaşımıza keyifli ve huzurlu entryler diliyorum, tek ricam üslubumuza biraz dikkat buyuralım.

selam ile.
scalet
lazanya olduguni dusundugum yazardir. zira bodoslama sozluge dalmistir. biz bile ilk gun avanak avanak bakindik bu neymis bu neymis diye diye.
scalet
girisiyle ucurulusu isik hizinda olmus yazardir. ya madem ayni adamsin belli etme kendini. saf olunur da bu kadari vallahi pes. simdi yeni bir mail adresi ac, sozluge kaydol ohoooo:)) ugras bakalim.
independence
troll mu degil mi bilmiyorum, belki de yazdiklari gercekten kendi dusunceleri, belki gercekten inandigi seyler bunlar. bu konuda sonuna kadar hür bir sekilde yazmasi taraftariyim.

ote yandan biraz saf oldugu asikar. madem geldin illaki yazmak istiyorsun, e madem hakaretsiz yazmayi da beceriyorsun, kendini ifsa etmek neden? sen kendini ifsa edince biz senin kaydini silmek zorundayiz, daha once hakaret sebebi ile ucuruldun.

bir dahaki nickinde basarilar. daha uyanik olman dilegi ile.
scalet
independence nin direksiyon hocasi edasiyla bak simdilik eksi veriyorum ama bir daha boyle yapma diyerek ucurdugu yazar. seviyorum bem bu sozlugu ya:) az ama oz ve icten insan toplulugu var burda.
ruknettin
sikicem entry girme yerine reklama tıkladım
neyse
ben varken neden gelmez böyleleri gerçi troll gibi duruyormuş da olsun iki söverdik

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol