evi su basması

raymondeaprile
dışarı çıktığınızda, gece uyurken, salak saçma bir borunun patlaması sonucu günü rezil eden başımıza gelen olay. işten gelirsiniz bir gece vakti, evin kapısına yaklaştığınızda, bir ıslaklık görünür merdivende, dersiniz merdiveni mi yıkamışlar bugün, sonra kapıya yaklaşınca şarıl şarıl akan su sesi, size hass.. dedirtir. sonrası malum, mutfak, ve iki odanın tamamen bir karış su içinde kalmasını görmenizdir. komşunuz gelir, bizim eve su geliyor, ne oluyor evinizi su mu bastı, bizim evi de basmış. (basmış demesi de az bir su akmış onu diyor) onunla, evdeki suyu boşaltmakla, elektrik kaçaklarıyla, kaygan zeminle ayrı uğraşırsınız. sonuç şişen parkeler, sudan dolayı motoru yanmış bulaşık makinesi vs vs.
rapunzelkibritsatar
tam bir rezalet olan durumdur. biraz şansınız varsa erken fark edersiniz. yıllar önce evde babamla yalnız yaşadığımız günlerde basmıştı. ağlaya ağlaya temizlemiştim evi. düşmanımın başına.
scalet
bir keresinde yurt disina gidecektim. sabah kalktim sular yok. neyse dedim ve umursamadim. cesmeyi uyku sersemi acik unuttugumu da farketmedim. 3 gun isvicre'de kaldim. eve bir geldim ki havuz gibi olmus ev. temizlemek istemedim ve gozum korktu. iki tane kadina tum evi temizlettim. allahtan yaz gunuydu de halilar falan kurudu cok beklemeden. dusman basina vermesin allah. o derece rezil bir durum.
selimpusat
küçükken kalorifer borusu patlamış odanın birisi yaklaşık 6-7 cm falan su dolmuştu. bildiğin çocuk için havuz. şahsen ben pek rahatsız olmamıştım bu durumdan. ama diğer aile fertlerini bilemem tabi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol