boğazdan geçerken rus askerlerinin siper alması

independence
hatirlarsin, bundan bir kac ay once bogazdan gecen rus askeri gemisinde bir asker elinde yerden havaya roketle geminin guvertesinde beklemisti. bugun yine ayni gemi yine ayni yerden gecti ve bu sefer rus askerler geminin guvertesinde siper aldi ve gemi bu sekilde gecti bogazdan.

arkadas bu ne got korkusudur lan? zannedersin gemi bogazdan gecerken bizim ucaklar tepesine bomba yagdiracak. bi sakin olun, bi panik yapmayin, bi bogazin havasinin tadini cikartin. ne bu ecel ensenizde soluyor gibi hareketler? sizin basiniza bir sey gelmesin diye yaniniza sahil guvenlik gemisi de verilmis, daha neyin panigi bu?

esasen ne rus askerinin korktugu bir sey var, ne de bizim bogazlarimizda bunlarin basina gelecek bir sey var. amac provake etmek. "biz buradan geciyoruz ama bize karsi dusmanca bir tutum sergilerseniz karsiligini hemen veririz" gibi bir sey demek istiyorlar. aslinda oyle de demek istemiyorlar da dunya kamuoyuna boyle bir sey demek istediklerini yansitmaya calisiyorlar. gunah valla. haber burada;

http://www.hurriyet.com.tr/o-gemi-tekrar-bogazdan-gecti-rus-askerleri-sipere-yatti-40091238

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol