işyerinde aşık olmak

dopamin
zor bir durumdur. ne yaptığın işe konsantre olabilirsin ne de kendine çünkü sürekli gözünün önündedir. cevap alabilirsen iyi ama istediğin gibi olmaz ise vay haline terk-i diyar...
rapunzelkibritsatar
idari birimde olmama rağmen güzel olmamış olay. sürekli gözünün önünde olması, odaklanma problemi yaşatır. hele ki aile şirketiyse kimse anlamasın diye kırk takla atarsın. zordur sonuç olarak. sonu istifayla biter. işverense "senin saf olduğunu bilirdim ama salak olduğunu yeni öğrendim" diyerek iyice gömer. iş yerinde flörte evet, aşka hayır. (bkz: önce hoş sonra boş gelir.)
nevermore
onu görmek ihtimali işe gitmen için motivasyon olur. platonik takilinca bir sorun çıkmaz. eğlenceli olacağını düşünüyorum.
giddyup
bi bu eksikti.dedirten baş dönmesi + hızlı kalp atışları. yaklaşınca nefessizlikten kıravatı elinle aşağı doğru bi sağ bi sol yapma sebebi.
ruknettin
iş yerinden kimseyle dışarıda görüşmeme gibi bir kuralım var, iş ilişkilerinin gevşememesi ve aradaki çizgiyi koruma amaçlı
sevgili olayını düşünemiyorum bile, korkunç olur bütün gün aynı yerde olmak sonra dışarıda da beraber olmak, en ufak tartışmanın iş ortamına yansıması vs vs
gidin yan şirketten bulun daha iyi
125bpm
en tehlikeli aşklardan birisidir.

aşık olmak başlı başına beyin eriten,hayat bafileyen bir unsurken bir de gidip iş yerinden birine aşık olmak yağlı kazığın üzerinde zeybek oynamak gibidir.

iki ihtimalli bir sıçıştır;

eğer karşı taraf size karşı boşsa ve hatta başkalarıyla cilveleşiyorsa; hergün günde en az yirmi kere kalp krizi geçirmenize neden olur.

eğer karşı taraf da size yanlıyorsa ve aranızda bir ilişki başladıysa; hergün akşama kadar birlikte olursunuz.işten çıkıp görüşürsünüz bir de aynı eve çıkarsanız nutella yer gibi kaşıkla boku yediniz demektir.
küçülmüş boğazlı kazağınızı denediğinizde hissettiğiniz hissi gün boyu hissedersiniz.haliyle ilişki biter. ama hala yüz yüze bakmak zorunda kalırsınız.

yani gerekirse işi bırakıp işsizlik maaşına başvurup sokaklarda yatın ama iş yerinde birine aşık olmayın arkadaşlar.
kizkaciran
bir ergen olarak iş hayatına girdiğim için çok fazla yaşadığım durum, 18 yaşında bir hastanede çalışmaya başlamıştım 6 yıl boyunca sürekli yaşadım :) her 6 ayda bir olmak üzere sürekli değişen bir stajer hemşireler kafilesi olurdu ve ben her yeni gelen kafileden illaki kendime aşık olacak birtanesini bulurdum.. bu arada ilişkilerimde genellikle çok kısa sürerdi , geçimsiz adamım işte sözlük :s

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol