ak saray'a ek bina yapılması

125bpm
yazarın çıkışını gereksiz bulduğum olaydır.

bre insafsız; şeytan sizin gözünüzü kör etmiş. allah'tan korkun adamların yaptığı duble yolları nasıl görmez de böyle karalama kampanyaları başlatırsınız. o duble yollar olmasa şehit cenazeleri evlerine kaç günde giderdi, diyanetin zırhlı mercedeslerinin lastikleri ne hale gelirdi?
sizi bu 93 yıllık yıkıntıdan kurtarıp; istikrarlı,huzurlu,güvenli,refah seviyesi yüksek,komşularıyla sıfır sorunu olan ülkeyi armağan edenlere yaptığınız vefasızlıktan utanmaz mısınız?
size kalsa tekel bayiiler sabaha kadar açık kalacak,kız-erkek aynı evde yaşayacak,çocuk tecavüzcüleri cezalandırılacak.

yüce mevlam bu ülkeyi laiklerin eline düşürmesin!
burutbeton
maliyeti 650 milyon lira ise,ulkedeki her kisinin cebinden yaklasik 10 lira alinip yapilacak 'ek' binadir. tabi bunlar hep itibar. bina bitince turk heyetlerini amerikada onbasi degil, cavus karsilar diye tahmin ediyorum. hatta artik bunun vergisi direk alinsin.maaslarimizdan saray yaptiriyoruz itibariniz artiyor vergisi alinsin. turkiyede 12 milyon kayitli calisan var. simdi hesapladim her ay calisanlarin maaslarindan 54 lira saray insaati vergisi alinsa her ay bi ek bina yaptirabiliyoruz. yani seneye amerikada turk heyetini bi general karsilar heralde..
ismettt
osmanlı'da yıkılacağını anlayınca dış borçlarla dolmabahçe sarayını yapıp ihtişamlı görüneyim de avrupa tir tir titresin diye bir gaflete düşmüştü. nerden aklıma geldiyse...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol