paykasa

bigcoder
paykasa internet üzerinden alışveriş yapmak, çevrimiçi oyunlar oynamak gibi faaliyetler için üretilmis, yüksek güvenlik sistemleri ile korunan dijital kart sistemidir
ilk defa ıngiltere'de kullanima sunulan paykasa kart, ilerleyen yıllarda internet üzerinden birçok alanda kullanılmaya başlanmıştır.

ınsanlarin taleplerine cevap verme durumuna göre tercih ettikleri ürünler göz önünde bulundurulursa, paykasa kartların nasıl bu denli yaygınlaştığı daha iyi anlaşılacaktır.

paykasa nerelerde kullanılır?

bahis ve ıddaa siteleri: bu sitelerde insanlar tipki banka karti veya kredi karti ile yaptiklari islemleri paykasa kart ile de kolayca yapabilmektedirler.
skype kontör: ıletisimin olmazsa olmaz konumunun beraberinde getirdigi bir sistem olan skype, artik paykasa kartlar ile kontör veya kredi yüklemeye imkân tanimaktadir.
çevrimiçi oyunlar: büyük firmalar tarafindan gelistirilen “ogame”, “knight online”, “metin2” gibi oyunlarin premium üyelik hesaplarina paykasa kart üzerinden sahip olmak artik mümkündür.

paykasa'ın genel özellikleri,

ınsanlar arasinda bu kadar yayginlasan bir kartin genel özellikleri elbette merak edilen bir konu olmustur. her seyden önce bir kullanicinin “bu kartin ne faydasi veya özelligi var da kisa sürede bu kadar yayginlasti?” sorusunu sormasi son derece olagan ve mantikli bir durumdur. bu nedenle paykasa kartlarinin genel özelliklerine deginmekte fayda vardir:

paykasa kartlarin üretim nedenleri daha faydali ve daha güvenli bir alisveris araci olusturmaktir. bu nedenle güvenlik unsuru bu kartlarin en temel özellikleri arasinda yer almaktadir. 19 haneli bir pın kodundan olusan bu kartlar tamamen soyut bir yapida olmakla birlikte sanal korsanlara karsi büyük bir duvar teskil etmektedir.

türkiye'de paykasa almak isteyen insanlar http://www.paykasa.com.tr sitesini tercih etmektedir. bunun nedeni sitenin müşteri ilişkileri yönetimi ve ucuz fiyatlarıdır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol