sürekli konuşmak istenilen kişi

aranel
iş yerinde donanım ve yazılım ile ilgili bir sıkıntı olduğunda lüksemburgtaki merkez ofiste çalışan dünyanın en makara it çalışanı calvin . canın sıkıldığımı calvin'e skype ile bağlan bir sorun bildir , sorunu çözerken sana türlü hikayelerini anlatsın sen masum masum dinlerken adamım sence 120 kiloluk calvin ile o kız bardan beraber çıkabilir mi , direktöründen senin için izin isteyeceğim , iyi değilsin gibi yaran konuşmalar geçmesine vesile olan günüme şen katan iş arkadaşım.
rapunzelkibritsatar
genelde o sizinle konuşmak istemez. mesajlara geç cevap verir, göz teması kurmaz, kısa cevaplarla geçiştirir. sizde daha o kadar konuşmak istersiniz. sonra bir gün biri sizinle sürekli konuşmak ister. aynı şekilde sizin konuşasınız gelmez. demek ki talep arttıkça ilgi azalıyor.
aycitto
yazdığın mesajın ileti raporu gelmeden cevap yazar. sen biraz yalnız kalmak istersin, biraz geç yazarsın; anında trip atar ve ufka doğru uzaklaşır. anlayan varsa, beri gelsin...
nevrasteni
bir de ondan mesej gelirse. vuuu yüreğin çarpması, hoop aşşağı yukarı içinde bir şeyler, zıplayıp yerinde duramama... sonra onunda mesaj atabildiğini görüp düşünme azalır bence.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol