hükümetten beklentilerimiz

anarsik
herkes doğru bildiği işi yapsa hiç bir problem kalmayacak. düşünün çok zor değil. oy için falan bi nebze de olsa uğraşmayın. sadece vatana hizmet edin lan. çözümü açıklıyorum.
mesela bir aile babasısınız çocuğunuzla sevmediğiniz bir adamın çocuğu kavga ediyor bu durumda iki tarafta şunu der. "oğlum /kızım bizim aramızdaki problem bizi ilgilendiriyor. siz ne olursa olsun kavga etmeyin. " ama gel gelelim hükümet napıyor; basın önünde herkesin izleyeceğini bile bile rakiplerine küfrediyor aşşağılıyor yalan olduğunu bile bile ithamlarda bulunuyor . insan karşıt fikirdeki düşünceye dolaylı olarak nefret ve antipati besliyor.aslında bana kalırsa hükümet ne olursa olsun sorunlarını kendi içinde çözüp oy kaygısına düşmeden insanları uzlaşmaya yöneltmek zorunda. kavgayı meşrulaştırmadan iyi geçinmeyi ve saygıyı aşılamak zorunda.güzel günler gelecek umut etmek yapabileceğimiz en güzel şey.

edit: hükümet ve muhalefete sevgilerle. anlatmak istediğim konu neden bizi kışkırtmalarına izin veriyoruz. hükümete ihtiyacımız yoktur belkide
ruknettin
siz hala hükümet/muhalefet arasında gerçekten kavga mı var sanıyorsunuz ? herkes bir rol içerisinde sistem içerisinde rollerini oynuyorlar sadece
kameralar ardında öyle olduğunu zannetmiyorum
tom ve jerry arasındaki mücadele biz eğlenelim diye değil mi ? onun gibi düşün ve politikacılara uyarla işte
independence
sozculeri ekranlara cikip demokrasi, insan haklari ve ozgurluklerden bahsetmesin. etrafimizda insanlar oluyor izlerken, bi gulme geliyor, gulemiyoruz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol