kılıçdaroğlu nun çocuğa tacizden tutuklanan yeğeni

lazanya
edinilen bilgiye göre, kocaeli'nde market işletirken kız çocuklarına cinsel istismarda bulunduğu gerekçesi ile 2010 yılı mayıs ayında tutuklanan kılıçdaroğlu'nun ablasının oğlu h.ç. ve 2 arkadaşı hakkında hüküm verildi. kocaeli 2. ağır ceza mahkemesi'nde görülen duruşmada kararı açıklayan mahkeme heyeti; m.d (13), ö.n.k (12), a.ö (11) ve m.e.'ye (14) cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle h.ç.'yi 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı. h.ç.'nin evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

mahkeme heyeti, m.d.'ye cinsel istismarda bulundukları gerekçesiyle yargılanan diğer sanıklar r.s.'ye 5 yıl, h.k.'ye ise 2 yıl 6 ay hapis cezası verdi.

olayın 2010 yılı mayıs ayında izmit kuruçeşme mahallesi'nde meydana geldiği öğrenilmiş, mağdur m.d.'nin durumu çevresine anlatması üzerine okul yönetimi olaya el koyarak şikayette bulunmuştu. zanlılar hakkında kız çocuklarını bir inşaatta taciz ettiği iddiası ile soruşturma başlatılmış ve 3 sanık tutuklanmıştı.

kaynak site
ismettt
bır zamanlar barolar bırlığı başkanı metın feyzıoğluna'da yapılmış terbıyesızlığın 2.bölümü . ınsanları aılelerıne göre yargılamayı bırakın olmuşsa bıle alır cezasını o şerefsız ama bunu kılıçdaroğluna mal etmeyın.
lazanya
sol fraksiyondan olunca kimsenin sucu kimseye yuklenemez fakaat,
yuzlerce kisinin calistigi kurumda yasanan bir olaydan dolayi dini bir vakif karalanabilir, 1500 yil once yasamis birine 9 yasindaki cocukla evlendi diyerek iftira atilabilir, hatta dahada ileri gidilip kizi ile evlendi de denebilir. inanmadigi halde islama sovmek de serbest, yaraticiya sovmek de serbest.
adili mutlak olan yaratici bunlarin hesabini hepimizden sorsun.
cizyeyetabimusluman
bu yeğen üzerinden kılıçdaroğlu'nu karalamaya çalışanlar net gerizekalıdır. hele bir de dindar geçiniyorsa. sayın çomar senin mantığına göre biz hz.ademi de oğlu kabilden dolayı katil, hz.nuh'u oğlu ona inanmadığı için kafir, hz.ibrahim'in babası nı oğluna uymadığı için müşrik ilan edebiliriz. onlar üzerinden haşa peygamberlere bile laf atabiliriz. bu açıklama malum kesim için. daha zeki insanlar için de( bknz. hukukta suçun ve cezanın şahsiliği)
keserimtopunuzu
"basın" kavramını "haber yap, izi kalsın" noktasına taşıyan ak-it militanlarının çürümüş söylemlerini barındıran çıkış.
uzun lafın kısa tanımı: kılıçtaroğluyla alakası olmayan konu.
lazanya
solcu veya dinsiz kisi akrabasi uzerinden bile yargilanamaz, fakat islami bir kurum cayci uzerinden bile yargilanabilir. vicdan curumesi yasamis, seytanin vesvese ile kalbini kirlettigi insan tipi. bu baslik sirf durustmusunuz diye acilmistir, riyakar tipler gorulmustur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol