24 mart 2016 türkiye isveç milli maçı

mustaitbiradam
20:45'te tv8'de yayınlanacak olan hazırlık maçı. iptal olmamıştır.

antalya arena kütüphaneye gittiğim güzergahın üzerinde. öğle vakti giderken bir dizi önlemler alınmaya başlanmış ve cadde kapanmamıştı. az evvel kütüphaneden çıkıp geldiğim güzergahtan geçecektim, lakin arenanın bulunduğu cadde güvenlik güçleri tarafından kapanmış. polis caddenin kapandığını, bu yolu kullanamayacağımı iletti. vay arkadaş, gidebileceğim zaten iki seçenek vardı. ikisi de yürüme mesafesi ile yolumu 30-40 dakika uzatacaktı. arenanın etrafından dolandığım bu yolda, arenaya çıkan ne kadar sokak, ara sokak varsa polisler tarafından kapatıldığını gördüm. resmen arenanın içerisinde bulunan mahalleyi karantina altına almışlar.
ulan isteyince güvenlik önlemlerini almayı ne güzel biliyorsunuz. lakin 300-400 metre ileride adalet sarayının çevresinde bir tane polis dahi yok.

neyse güzel maç olsun. millilerimizin yüreğine, ayağına kuvvet.

işbu entryde yazar, kendi isteği ve inisiyatifi ile yaşadığı şehri açıkça ifşa eder, bunda da bir beis görmediğinin altını çizer.
mustaitbiradam
2. golümüzü de cenk'in attığı maç.
ayaklanmış, mutfağa çay almaya gidiyordum, "dur ulan selçuk çok güzel bir açıdan kesiyor, gol olabilir, ortayı kessin sonra giderim." deyip salonun kapısında ayakta izledim pozisyonu.

rıdvan dilmen hak getire, biz biliyoruz bu oyunu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol