türkiye'de terörün bir türlü bitmemesi

independence
bitmez, bitmeyecektir de.

dusunsene bir ulkede teror orgutusun, amacin teror yaratmak ve insanlarin huzurunu kacirarak bir seyler elde etmeye calismak. o ulkede o kadar rahatsin ki, her iki gunde bir ulkenin baskentinde yahut en buyuk kentinin en buyuk sehrinde bombalar patlatabiliyorsun.

bu orgutun eylemleri neden bitsin? turkiye bu adamlar icin bulunmaz nimet. yarin bu adamlar yine istanbul'da bir bomba patlatmak isteseler engelleyebilecek ne istihbaratimiz var ne de kaynagimiz. terorun esiri olduk, ne zaman patlatilacagiz dusuncesi ile yasiyoruz. yemek yemeyi seven sevgililerimize bile saka yaparken artik "sen zaten ya yemekten patlayacaksin ya da bombadan" seklinde konusuyoruz.

yemin ederim teror orgutlerinin bizzatihi kendileri bile bu ulkede bu kadar basarili olabileceklerini kesinlikle dusunmemislerdir.
fjhyf
halk arasında birbirine katlanamama, yabancılık ve aşağı görme gibi körlüklerle zıtlaşmış gruplar olduğunda bunun yanına bir de gelir dağılımında adaletsizlik eklerseniz terör bitmez...
melih18
bitmesi için bir sebep var mı ki acaba. ellerini kollarını sallayarak her şeyi yapabiliyorlar. cepleri dolu kaafları rahat. bir terör grubu daha ne istesin ki.
akillibirdeli
ne yazık ki emperyalist devletler ve kirli oyunları olduğu müddetçe asla tam anlamıyla bitmeyecek. bu müthiş, paylaşılamayan coğrafyanın laneti gibi bir şey bu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol