10 terör örgütünün birleşmesi

independence
duran kalkan aciklamasi.

aciklamaya gore iclerinde pkk'nin da bulundugu 10 teror orgutu birlesmis ve bundan sonra birlikte hareket edeceklermis. birlesen teror orgutlerinin listesi su sekilde;

"pkk, marksist leninist komünist parti (mlkp), türkiye komünist partisi/marksist leninist hareketi (tkp/ml), devrimci komünist partisi (dkp), maoist komünist partisi (mkp), türkiye komünist emek partisi-leninist (tkep-l), türkiye ihtilalci komünistler birliği (tikb) türkiye halk kurtuluş partisi cephesi/ marksist leninist silahlı propaganda birliği (thkp-c/mlspb), devrimci karargah örgütü"
lprmrv
turkiyede amma cok illegal radikal sol fraksiyon varmis dememe sebep oldu. marksist/leninist/kominist ve maoist
toplam 4 kelime ama 8 tane bu kelimelerle anilan fraksiyon var. bolunerek cogaldiniz eyvallahta hepiniz mi teror orgutusunuz. madem ayni seyleri desteklemiyorsunuz neden birlesiyorsunuz onu da anlamis degilim sanki devrimi yunanistanda yapacaklar. bunlarin birbirine karsi olmasi gerekmez mi. enteresan. ısimlerdeki emek turkiye gibi kelimelerin pek bir anlami kalmamis gibi neyse
jamyvardy
bir sonraki açıklama; chumbie, milf, bbwl' teen birleşmesi olacak diye korkmuyor degilim o ne lan tuşlara fazla basıp örgüt kuruyor çakallar.
independence
dhkpc-c'nin alinacagi birlesme.

lan adamlar turkiye'de ses getirecek eylem yapmak icin gotlerini yirtiyorlar ama ismini bile ilk defa duydugumuz orgutler listede, dhkp-c yok. ben olsam alinir pkk'ya karsi eylem hazirligina girerdim.
sradis
alınan kararı doğru buluyorum.zaten onlarca örgütün ismini takip edemiyorduk.açılımı nedir, lideri kimdir, ideolojisi nedir, bildiğin örgütler açısından toplum cahiliye devri yaşıyordu.bir araya gelin de ne halt olduğunuzu görelim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol