babasıyla sorunlu olan kız

ismettt
ileride psikolojik bir kargaşa içerisinde oluyor. birçok farklı ve tutarsız şekilde karşımıza çıkıyor yani bu tarz kadınların olağan dışında üst ve alt kimliklerinde farklı kargaşalar oluyor. özellikle baskıcı aile yapısında daha çok ortaya çıkıyor.
rapunzelkibritsatar
türlü türlü genellemelere maruz kalan kızdır. en yaygın genelleme, bu kızların olgun erkeklerle takılmasıdır. o erkeği babaları yerine koyuyorlarmış. bundan sebep midir bilmem, bende yaşıtım erkeklere pek ilgi duymam. eski takıldığım beyle aramızda 12 yaş vardı. ama alemlere daldığım adamı da babam yerine koymam. hem iyi kötü bir babam var. bir şekilde geçiniyoruz.

not: olgun beyler gelen kutumu şenlendirebilir.
profesyonelogrenci
"kızları eleştirmese ölecek olanlar" ın yeni konusu. aslında klasik bir konudur. burada başlığının olmaması @ismettt in hemen dikkatini çekmiş olacak ki bizi bu konudan ve bu kızı eleştirmekten geri bırakmamış.

efendim zamanında birtakım bilim insanları, bazı araştırmalar yapmış ve bu kızların babalarının eksikliklerini erkek güveni boşluğu oluşturduğu için atlatamadığını söylemiştir.

bu açıklamalar şimdilerde bu kızların eleştirilmeye açılıp üzerinden prim yapılmasına olana sağlamıştır. kendisi son derece normal bir "insan"ken, psikolojinin p sini bilmeyen kalabalık tarafından böyle yaftalanma mağduriyeti yaşamakta olan "kız"dır.

(bkz: kadınları eleştirmese ölecek hastalığı)
(bkz: kız)
(bkz: kadın)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol