vietnam vizesi

yazargezer
yeteri kadar parayi gozden cikardiginizda almasi en basit vizedir.

ıslemleri su sirayla gerceklestirebilirsiniz:

1. seyahat acentasiyla iletisime gecmek
vietnam vizesi icin vize kabul mektubu almaniz gerekiyor. bunun en basit yolu da turk vatandaslarina vize islemleri yapmaya yetkili bir seyahat acentasiyla iletisime gecmek.
yetkili seyahat acentalarini ogrenmek icin vietnam'in ankara buyukelciligine mesaj atabilirsiniz. bununla ugrasmak istemiyorsaniz www.focusvietnam.com sitesi uzerinden focustravel ile iletisime gecebilirsiniz.

2. uygun tur ve konaklama alimi
ıletisime gececeginiz seyahat firmasi vize kabul mektubu verebilmek icin tur/konaklama satmalarinin zorunlu oldugunu soyleyecek ya da cok yuksek miktarda komisyon isteyecektir. seyahatinizi ozgurce yapmak istediginizi soyleyin ha long bay ya da mekong deltasi turu almaniz yeterli, daha fazlasini almayin.

3. vize kabul mektubunun alinmasi
seyahat sirketi ile islemlerinizi tamamladiktan sonra(seyahat planinin tamamlanmasi ve odemenin yapilmasi) firma vize kabul mektubunuzu online olarak size mail atacaktir. bu mektubun renkli ciktisini alin cantaniza koyun.

4. vizenin alinmasi
vize kabul mektubu vize demek degildir, vizenizi vietnamin uluslararasi havalimanlarindan varista almaniz gerekiyor. korkunuz olmasin, vize kabul mektubunuz varsa vize almakta sikinti cekmeyeceksiniz. gittiginiz havaalanindaki gocmen burosuna(saigon'da hemen pasaport kontrol noktasinin yaninda) vize kabul mektubu ile beraber 50$ ibraz ettiginizde 10 dakika icinde vizenizi aliyorsunuz.

vize ve vize kabul mektubunun toplam maliyeti 95$, alacaginiz turlar da 150-250$ kadar olacaktir.
bilgisozlk
yukarıdaki yazar arkadaşı tebrik ediyorum bana kalırsa vize işlemlerini yazmak alıntı yapmak bilgi açısından önemli olarak görüyorum onun için bi kere daha tebrik ediyorum
iç ses( bi insan vietnam'a niye gider orda ne yapar ne yer ne içer )diye düşünmeden edemiyorum
tekrar tebrik ediyorum ;)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol