bir erkeği değiştirmeye çalışmak

malibucola
bocalatır, ne yapacağınızı şaşırırsınız. dengeler bozulur devamlı, neye nasıl tepki verirseniz sizden uzaklaşır bilemezsiniz. devamlı bir cam kırıklarının üzerinde yürüyor hissi...

henüz yaşanmakta olan bir hikayem var, içimde sürdürdüğüm, kendime karşı açılmış bir savaş var aynı zamanda. yalnızca yüzüme bir kere baksın diye bekliyordum, sevgi olmasa dahi herhangi bir ifadeye razıydım. belki biraz şevkat, anlayış.

"gözlerin"le gelen üç nokta sessizliği. sanki birine gülümsemek çok zormuş gibi kaskatı kesilmiş sert yüz hatlarının yumuşadığını gördüm. hatta onun için bu bir gülümsemeydi. sizi neden öptüğünü bilmiyorsa eğer, ona bunu anlaması gerektiğini ima etmeyin, sizden hoşlandığını asla kabul etmeyecektir. gözlerinizin önünde bir başkasını defalarca öptüğünde etrafta olmanızdan rahatsız olmaması hatta sizi yok sayması canınızı yakar mıydı? benim canım yanmadı. kendi içimde öldüremediğim tüm hislerle boğuşmayı bırakıp mekanik bir çarka boyun eğdim. asla teklemeyen, öylece izlediğim. aslında beni öpmeyi istediğini defalarca gösterip kendi hislerinden kaçmaya çalıştı. uyandığında asla yüzüme bakmadı. gözlerini açtığı an elimi sıkıca tutup sonra hiçbir şey yapmamış gibi bırakıp döndü ve uyumaya devam etti. yaptıklarına anlam veremediğini biliyorum, fakat göremiyorsun.

bir erkeği değiştirmeye çalışmak imkansız değilse de zordur. bense onu değiştiremeyeceğimi biliyorum. yalnızca inandığım bir şey var, o da herkesin değişebileceği. gözlerime baktığında gördüğü güzel şeyler onu değiştiremez fakat o bu değişimi kendi isteyebilir.
bir erkek ancak kendi isterse değişir, değiştirmeye çalışınca bazen ters de tepiyor. ısrarcı olmamak gerek.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol