far cry primal

kurtlarladansedenyureklikaplan
nasıl başlığı olmaz, bu ne tür bir vicdan diyerekten başlığını açtığım güzide oyun. sözlüğe yeni olduğum için tasarımdan kelli başlığı ıskalamış da olabilirim tabi.

neyse, itin götüne (bu tabirler serbest mi burada da? bak onu da tecrübe edeceğiz şimdi..) defaiyetle sokulup çıkarılmasına, daha oyun çıkmadan ubisoft'un sayısız puştluğundan ötürü hakkında olumsuz eyyamcılık zuhur etmiş olsa da, ses-grafik-kontrol karışımı çok iyi bir atmosfer ve keyifli bir tecrübe sunmuş oyuncuya.

atmosfer kimi zaman sizi 5 adım atmaya korkutacak kadar ürkütücü iken, ensenize atlayan bir adet jaguar sizin ilkel donunuza sıçmanıza sebep olabilir.

craft, skin, gather sistemleri, hunting ve türlerin map'de bölgelere ayrılması vs..olmuş bu oyun. hikaye de oldukça epic. daha ne olsun? ama oyunlar çok pahalı, bu da merkez bankasının suçu. israil oyunu. far cry değil, dolar yani.
3gen
ubisoft yine yapmış yapacağını kanımca. m.ö 10.000 ilk çağlarda oyundur.
takkar diye bir karaktersiniz. türlü türlü canlılar görebilirsiniz örnek: mamut. oyuna verilen para hakkını veriyor ama ülkemizde ki dolar kurunu göz önüne alırsak fiyatlar faiş.
fordprefect
serinin kusturacak raddeye gelmesi sebebiyle almadığım oyun. almadığım gibi korsan yollarla erişmeye dahi tenezzül etmeyeceğim oyun. far cry 3 açık dünya fps kavramına farklı bir soluk getirdi. oyunun dünyası, karakterler, çeşitlilik vs her şey bence cidden çok iyiydi. ama hayatım, sırf bir yemeğin çok beğenildi diye neden her akşam aynı yemeği önümüze koyuyorsun? far cry 4, üçüncü oyunun ek paketi tadındaydı. bu bambaşka bir döneme gitmesine rağmen oyunun çoğu mekaniği yine fc3 ile aynı. eskiden outpost ele geçiryorduk şimdi de farklı kabilelerin bölgelerini. mantık hep aynı. git, herkesi öldür, mekanı ele geçir. silah çeşitliliği ve combat olayı zaten çok kısır. oynamadığım halde bu kadar net konuşabiliyor olmamın sebebi ise elbette gameplay videoları. ben izlerken sıkıldım lan.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol