bıyıksız ve sakalsız da yakışıklı olabilen erkek

herkonudaitinaileahkamkesebilenadam
benim bu,sakal bıraktığımda hepsi bembeyaz çıkıyor,bugday tenliyim,saçlarım da batılıların "grey wolf"dedikleri cinsten,kalın kaşlıyım .kimileri bu halimi çok beğeniyor,kimileri de ulan neydi öyle eşkiya gibi,elin yüzün açılmış traş olunca,yakışıklılığın ortaya çıkmış filan diyor.ne yakışıklılığı ulan,yakışıklı insana kızlar teklif eder her şeyden önce,bilmesek neyse.
tanım:kızlar teklif etmiyorsa yakışıklı değilsiniz ya da andavallısınız,kesin bilgi.
beeblebrox
ben sürekli kısa sakal bırakan bir insanım ve arkadaşlarım yakıştığını söylerler.

bir gün yurttayım, kantinde kız erkek karışık durabiliyordu. benden hoşlanan bir kız vardı bakışıyorduk falan ama cesaretimi toplayıp konuşamamıştım bir türlü.

can sıkıntısından olsa gerek bir gün sabah sinek kaydı traş oldum. kantine kahvaltıya indim. bir de ne göreyim, benden hoşlanan kızın suratında bir şok ifadesi bana bakakalmış. bu şok yakışmamış soku olsa gerek ki o andan sonra yüzüme bakmadı.

yaklaşık 3 yıl oldu, bir daha sinek kaydı traş olmadım.

sakalsız da yakışıklı olan erkek ne şanslı erkektir.
sercannavaro
başkalarına göre bu benimdir. ama ben rahat edemiyorum arkadaş sakallarımla oynamadan. bu yüzden senelerdir çirkin durmasına rağmen hiç bir zaman sinek kaydı olmadım olmayacağım. zaten yurtdışına yerleşirsem 5 sene kesmiycem hiç diye söz verdikten 3 hafta sonra kamboçyaya taşındım.

diyeceğim o ki sakal en nihayetinde erkeğin makyajıdır. sakal iyidir sakal bırakınız efem.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol