kurumsal kimlik

independence
web tasarım ve web tasarımı dendiği zaman ulkemizde ne yazik ki bilincsiz tercihler yapilmakta ve bu tercihlerin sonunda pek cok mutsuz musteri ortaya cikmaktadir. web tasarımı ihtiyaci olan kişi dogal olarak google'a girmekte ve web tasarım yahut web tasarımı yazarak karşısına çıkan sonuçları değerlendirmekte ancak karşısına çıkan sonuçtaki firmanin hakkında en ufak bir fikre dahi sahip olamamaktadır.

ayni konu kurumsal kimlik alaninda da gecerlidir. musteri google'a girip kurumsal kimlik yazarak onune cikan sonuclardan bir tercih yapmak zorunda kalmaktadır.

ayni aramalarda firmamiz olanhttp://www.agatecreative.com adresi ile de karsilasabilirsiniz ancak firmamiz ile karsilastiginizda referanslarimizi incelemenizi siddetle oneririz. bu inceleme sonuclarinda kimlerle calistigimizi ve nasil basarilar elde ettigimizi de rahatlikla gorebilirsiniz.

amacimiz sizi de mutlu musteriler kapsamina sokmak ve her ihtiyaciniz oldugunda bize ulasmanizi saglamak. bu yuzden isimizde cok titiziz, bu yuzden kimseye tek seferlik gozu ile bakmaksizin işlerimizde buyuk bir ozveri ile calismaktayiz.

web tasarım, web tasarımı ve kurumsal kimlik konularinda guvenebileceginiz bir firma olmanin gayreti icerisinde oldugumuzu bilmenizi cok arzu ediyoruz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol