kıvanç tatlıtuğ

0 /
sinirsahibi
tanrinin alternatif maliyet kavramini irdeledigi bir doneminde dunyaya gelen, sadece yakisikli manken. zira fizik olarak maximize edilmis ancak, beyin acisindan biraz yoksundur kendisi ki "ben yakisikliyim hepiniz bana vereceksiniz ulan" seklindeki durusu ile mide bulandirmakta olan sahsiyet de denebilir.
kirmizioje
gumus dizisinin bas adami. diger yonu bilmem de gekrem bora’nin torunu rolune mukemmel uyumlu bir karekter.
sari ciyan derler ama sarisin erkek guzeldir!!! mis gibi bebek pudrasi kokar.
angelus
kocaman kafası olan bir adam. zannediyorum türkiye sınırları içerisinde bu modelden bi kenan doğulu var bir de bu adam.evet.
adrenokortikotropik
ya ben sarışın erkek sevmem diyen bünyeye tükürdüğünü yalattıran er kişidir.beğenmiyorum diye düşünülen anlar elbet vardır lakin ardından buldun da yemedin mi salak diye kendi kendine kızmak da mümkündür.
angelus
son oynadığı reklamlarda izledim kendisini. sanırım bir şampuan reklamıydı. şampuanın saçının üzerinde bıraktığı olumlu etkiyi anlatmak için boş zamanlarında basketbol oynadığını anlatıp kafasını sağa sola sallamaktaydı deli gibi saçlarının ahenkle dans ettiğini bizlere anlatabilmek istercesine. ama az çok tahmin ediyorum ki basketbol oynarken bir insan kafasını o şekilde sallarsa muhtemelen iç kulakta bulunan denge sıvısı zarar görür, mal gibi olur, mal olur; ayakta duramaz ve düşer. az gerçekçi olun, artisliğin lüzumu yok. ayrıca; o şampuanla yıkadığımda saçım o şekli alacaksa hayatta kullanmam o şampuanı ben. gayet başarısız bir reklam olmuş. evet.
bitterend
bu kişiye " o ne yea karı gibi" diyen abilerimiz mevcut. o abiler hep çok güldürmüştür beni. ama ağzımı kullanarak değil.
set me free
büyükada da sahilde eller cepte gezinirken gördüm de bu manken ve aynı zamanda oyuncu şahsı, tanımakta zorluk çektim. bok attığımı düşüneceksiniz ama hiç de o kadar boylu poslu değil. yüzü çil içerisinde, çilliler kötüdür demiyorum makyajını anlayasınız diye.
simon adında bir film vardı, al pacino oynuyordu. bilgisayar ortamında yaşamını sürdüren simulasyon kızımız bütün dünyanın altını üstüne getiriyor, pacino da milyonlarca doları cebe indiragandi ediyordu. o gün de o film gelmişti aklıma şimdiki gibi, kimleri yuturuyorlar yakışıklı, karizmatik adı altında.
karpuzz
bu abi bir şampuan reklamında oynar. reklamın mottosu kepeksiz saçlardır. bu abi saçını kasssıla kasssıla tarar. kamera da ay seyirci allah seni inandırsın valla kepek yok diye kanıtlamak için zoomlar. vee görülürki kepekten geçilmiyor. yazık sana yazık.
bir yandan açıklamalar yaparken bir yandan da basketbol oynarmış efendim dans edermiş yok azizim saçlarını tararmış gibi örnek demeti sunması yok mudur. off sıkıntı.
independence
eli duzgun yuzu duzgun amenna, ancak turkiye’de halen kabul edilemeyen bir durum var, her eli yuzu duzgun insan dogu$tan rol yapabilme yetenegine sahip olmuyor. kivanc tatlitug da bu orneklerin ba$ini cekiyor.

sirf izleyici ve hayran kitlesi sebebi ile ezel kadrosuna dahil edildigini du$unuyorum, cok anlamsiz bir giri$im olmu$. zaten milletin ba$lamasi icin gunleri geri saydigi bir diziye extradan izleyici kitlesi katabilmek adina kivanc tatlitug’un getirilmesi buyuk hata. umarim karakter kisa zamanda ölür de dizide yeni bir cansu dere vakasi ya$anmaz.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol