yeni seks yaptım bakışı

independence
kadinlarda var olan bir bakistir bu. uzun sureli degildir ama o bakisi yakaladiginiz zaman yeniden seks yapma arzusu dolar icinize.

bakislar kisilir ama gorebildiginiz yerde inanilmaz bir parlaklik vardir.

nefes alisverisi hizli ama kisa kisadir.

dudaklar yari araliktir ve islaktir. on dislerin bir bolumu dudaklarin arasindan gozukur ve eger partnerin disleri guzelse harika bir goruntu yaratir.

tum bunlar bakislar araciligi ile partnere iletilir. anlami ise "bir sure ben iptalim hayatim, sen bi kalk cay mi koyarsin artik maratona mi cikarsin agac mi dikersin orasi senin bilecegin is ama benden bir sureligine uzak dur" seklindedir. boyle bir durumda maratona cikmak ya da agac dikmek falan mesakkatli bir is olacagindan cay koyma fikri daha cazip gelecektir.

kadinda bu bakisi yakalayabilirseniz korkunuz olmasin, o kadin sizi seviyordur.

not: eger kendisi ile seks yapmadiginiz halde bir kadinda bu bakisi yakalarsaniz ya boynuzlaniyorsunuz ya da partneriniz grip. ikinci ihtimalin daha agirlikli oldugunu unutmayin, zira bu bakis kisa sureli bir bakistir. oyle gune falan yayilmaz. dolayisi ile boynuzlanma endisesini yasamayin eger gardolapta saklanan bir hemcinsiniz yoksa. en yakin tekel bayinden gripin alabilirsiniz(evet tekel gripini diye bir sey var) ya da en yakin eczaneden nurofen falan alabilirsiniz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol