2015 genel seçimlerini akp nin kazanacak olması

independence
uzerine tartisilmasi dahi mantiksiz bence. hic $uphesiz ki bu sene yapilacak olan genel secimleri yine buyuk bir oy farki ile akp kazanacaktir.

%99 u musluman olan bir ulkede islam uzerine siyaset yaparsan, kabadayilik duygulari neredeyse genetik olan bir insan toplulugunun onunde yine kabadayivari konu$malarla siyaset yaparsan, insanlarin duymak istediklerini soyler ve ihtiyaclarina yonelik ama asla tutmayacagin vaadler verirsen, bir de suni gundemlerle insanlari esas konulardan uzakla$tirip findik kabugunu doldurmayacak konulara manupile edersen, lafin ozu $ark kurnazligi yaparsan siyasi arenada rakibin olmaz. akp’nin 12 senedir de yaptigi tam olarak bu i$te.

oysa agzi biraz olsun laf yapan, insanlara guven telkin edebilmi$ bir muhalefet lideri olsaydi $u ulkede, akp iktirari bu kadar uzun omurlu olmayabilirdi. oysa gorunen o ki bu sene de degi$en hicbir $ey olmayacak ve akp yuksek bir oy orani ile genel secimlerde yine tek ba$ina iktidar olacaktir.

sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer diye bir sozumuz vardir oysa bizim. demek ki secmenin pek cogunun henuz agzi yanmami$ olacak ki yogurdu kepceyle yemeye devam ediyorlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol