euro truck simulator 2 multiplayer

independence
serverin hizina bagli olarak kimi zaman minik kasmalar olsa da son derece hizli bir mod olmus bu. bir de oyunun ortasinda crash olmayaymis program daha iyi olurmus.
independence
oyundaki yapay zeka kaldirilmis. $imdi sadece online araclar gozukuyor, bu da yollarin genelde bir hayli bo$ olmasina sebep oluyor ama olsun, boyle de enfes.
independence
oyundaki en buyuk handikaplardan biri araclarda kaza aninda bir hasar modellemesi yok. arac takla da atsa boyasinda cizik dahi yok.

bir diger yandan kimi troller oyuna sirf ortami kari$tirmak icin girmi$. otobanda 90km/s hizla ilerlerken ters $eritten gelen bir it evladi ile kafa kafaya girdim. 300km yi zaten 8000 euro civarina giderken bir anda 24000 euro masraf acildi basima.

bir de oyunda turk sayisi hayli tatmin edici ve trollugu yapanlar turkler degil. en azindan ben denk gelmedim.
independence
oyun cok guzel, yagmur falan da yagiyor tamam ama kar yok arkada$, kar yok. olsaymi$ guzelmi$ ama yok i$te.

gerci 3. parti uygulamalardan birinde kar modu oldugunu okudum ama mp icin gecerli midir bu mod bilemedim simdi. karin yani sira arac kayiyormu$, kar kureme araclari falan da varmi$. guzel yani.

bir de $oforler cali$miyor ibneler. $irket kuruyorsun $ofor aliyorsun ama zannedersin patron o. ben gunde 20 bin euro kar getirirken o ibnenin getirdigi para sadece 1500euro ile sinirli.

cali$sinlar biraz. ta$imacilik yan gelip yatma yeri degildir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol