asus zenfone 6

independence
tipki asus zenfone 5 gibi fiyat performans anlaminda cok tutulan, piyasada kolay kolay bulunamayan, agustos ayinda turkiye lansmani yapilan yeni asus telefonu. intel i$lemci kullaniyor, cift sim kart destegi var ve 6 inc ekrani var, dolayisi ile neredeyse tablete e$deger bir buyukluk.
independence
bugün nihayet satın aldığım telefon. hem telefon ihtiyacımı fazlası ile gidermeye aday hem de aynı zamanda tablet ihtiyacimi.şimdilik çok memnunum.
independence
telefon biraz zor $arj oluyor, umarim $arji da ayni zorlukla tukenir. bir diger yandan power tu$u ile ses acip kapatma tu$u birbirlerine cok yakin, dolayisi ile cok rahatlikla kari$tirilabilir.

ve gercekten koskocaman bir telefon. yani bu telefonu alip got cebinizde ta$imayi falan asla du$unmeyin, bir cepten digerine kadar rahat uzanir, yarisi da di$arida kalir. asus zenfone 5 dahi pek cok telefona nispeten buyukken bir de bu telefonu du$unun. 6 inci nihayetinde.

ama deger mi dersen ben kesinlikle deger derim, onu da ek not olarak aktarmis olayim. her $eyden once intel i$lemci.
independence
bu telefonla araciligi ile bir arkadasimla az once whatsapp uzerinden 8 dakikalik bir yazisma gerceklestirdim, sarj %100 den %96 ya dustu. ardindan bir dakikalik bir telefon gorusmesi, hop sarj dustu %94 lere. tum bu anlattiklarim son 30 dakika icerisinde yasanan seyler ve su anda sarj %90 da.

bakalim ne olacak bu vaziyette.
independence
sarj durumu ilk gun cok korkutucuydu ancak daha sonra kismi iyile$meler ya$andi $arj konusunda. aradan gecen sure sonucunda stabil hale geldi ve telefonu cok kullanan bir insan icin 24 saatlik bir kullanim sunabiliyor artik.

ha yeterli mi dersen, gonul isterdi ki en az 72 saat telefonu $arja sokmak zorunda kalmayasin ama yok, olmuyor i$te. milyar km otedeki kuyrukluyildiza uzay araci indirebilen teknoloji, 72 saatlik $arj suresini saglayamadi hala telefonlarda.
independence
gunde en az iki uc kere herhangi birisini aradigim zaman sanki akvaryumun icerisinde birisi nefes almaya calisiyor gibi sesler geliyor telefondan.

sorun telefonla mi alakali yoksa operatorle mi alakali onu hic bilemedim ama daha onceki telefonlarimda boyle bir sikinti yoktu.
independence
telefon kimi zaman kendi kendine kapaniyor. hatta kapanmiyor, kapatabilmek icin uzun uzun power tu$una basmak gerekiyor. ekran simsiyah ama bu arada.
independence
$arj olayi oyle bir hale geldi ki, sabah 06:00 da $arjdan cikarttim, saat 00:40 ve %49 oraninda $arj var hala. gun icerisinde de muhtemelen 2 saat civari telefon goru$mesi yaptim.
independence
esasen telefonun sisteminde fm radyo apk’si mevcut ama turkiye’ye giriste vergiye tabi olmasi sebebi ile apk telefona kurulu bir sekilde gelmiyor. eger su videodaki islemleri gerceklestirirseniz 3 dakika icerisinde bir fm radyoya da sahip olabilirsiniz;

http://www.youtube.com/watch?v=B18gDj0Jgz8

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol