dada dandinista

independence
11 ekimde ba$layacagi ilan edilen ancak yalan olan, ardindan 1 kasimda ba$layacagi ilan edilen ve fakat gel dikiz ki yine yalan olan, nihayet 8 kasim itibari ile star tv’de ba$layan yeni okan bayülgen projesi.

zamaninda hayran hayran izlerdik kendisini, tabi o donemlerde internet bu kadar zengin degildi, dizi izleme siteleri falan yoktu, online oyunlar vs. hic yoktu, alternatifimiz de yoktu ve bayila bayila izlerdik bayulgen’i. cok matah bir $ey zannederdik kendisini, dedim ya alternatif yoktu ve hemen hepimiz televizyona muhtactik. sonralari internet zenginle$ti, milyon ayri site acildi, alternatiflerimiz cogaldi ve televizyondan kismen uzakla$tik. televizyonla birlikte dogal olarak bayulgen’den de uzakla$tik ve yoklugunu da hissetmedik acikcasi.

gel zaman git zaman artik hangi kanalda hangi programi yapiyor ondan dahi haberdar olmamaya basladik. bir torrent sitesinde bu ismi gormesem ve "ne lan bu acaba" diyip arastirmasam bu projeden de haberdar olmayacaktim. bence birakmali artik bu i$leri, emekli falan olmali. kendisinde de eski anar$ist tutumlardan zerre eser yok zaten.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol