25 aralık soruşturması

independence
25 aralik 2013 tarihinde yasananlari aciga cikartmak adina baslatilan sorusturma. malum 25 aralikta yasananlar 4 devlet bakaninin istifasi ile sonuclanmisti ve bu insanlarla birlikte recep tayyip erdogan, oglu bilal erdogan ve daha pek cok isim hakkinda sorusturma acilmasina sebep olmustu.

e simdi ne oldu o sorusturma?

yalan oldu elbette. hepimizin bekledigi seydi zaten bu, malumun ilani.

25 aralik sorusturmasi bugun itibari ile takipsizlik karari aldi. bu baglamda 15 gun icerisinde sorusturma ile alakali evraklar hepten imha edilecek, geriye kalanlar ise hepimizin bildigi ve aklinda yer eden seyler olacak.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/27118567.asp
elbereth
her ne kadar savcılık tarafından kovuşturmaya mahal olmadığına karar verilse de rezillik ayyuka çıkmıştır, bunun devlet tarafından cezalandırılmaması şaşırtıcı bir durum değildir.

paralel yapı diye uyduruk bir kavram çıkartıp, bununla mücadeleye girdiğini resmen beyan eden bir hükümete ve daha kötüsü cumhurbaşkanına sahibiz, davutoğlu yaptığı konuşmada yapacağı icraatların başında paralel yapıyla mücadeleyi saymıştır.

hal böyle iken tabii ki suçlu bu pislikleri ortaya döken paralel yapıdadır, suçu işleyenlerde değil, işte memleket bu halde, daha ne demek lazım bilemiyorum.

benim için günün adamı ’dir, kendisi darbe yapma girişiminden dolayı gözaltına alınırken “ soytarısına darbe yapan büro amiriyim. başkomiser mehmet akif üner. suçlama darbe, mağduru da reza sarraf soytarısı.” demiştir.

helal olsun,ne diyelim, allah sonumuzu hayır etsin...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol