yavru kedileri tekmeleyerek öldüren kadın

hittheroad2timesjack
muhtemelen aklı fikri yerinde olmayan, beynin ya hali hazırda kulaktan süzüldüğü ya da her an süzülebileceği bir yaratığın yapmış olduğu eylem.
video mevcut ancak uyarayım çok şiddetli görüntüler içermekte, dolayısıyla izlemenizi tavsiye etmem.

olay şu,

sümbül efendide kedilere yapılan katliam!

istanbul fatih’te bir kadın üç bebekli bir anneyi ve bebeklerini katletmek istedi, anne kurtuldu ama bebekler öldü! olay cumartesiyi pazara bağlayan geceyarısı tam 02:55 ile 03:10 arasında sümbül efendi camii karşısındaki marketin önünde gerçekleşti.

haber linki şu:

http://www.hayvansevergazetesi.com/haber_detay.asp?haberID=7595
elbereth
hayvan sevgisinin illa ki olması gerektiği ya da hayvan sevmeyenlerin insan da sevemeyeceği gibi inançları olmayan birisiyim. hatta birçok hayvandan hazzetmem, büyük bir kısmından da korkarım. ancak nefret edip bunu eziyetle dile getirmenin de bir manası yok.

11 yaşındaki kedim öleli henüz iki hafta oluyor, hastalandığında ben tatildeydim, komşuma bırakmıştım, yaşlılık kaynaklı hastalığı sebebiyle bir kaç gün içerisinde beslenemez hale geldi, ağzından besin verirken fotoğraflarını gönderdiler ki hala etkisinden kurtulabilmiş değilim, çektiği acı her halinden belliydi, başını kaldıramıyordu, içimdeki acıyı anlatamam...onunla birlikte canım yandı benim de...

bu yaratığın küçücük yavruyu alıp yerden yere fırlatıp üzerine basmasını ve hiçbir şey hissetmemesini anlayabilmem mümkün değil, kimler canını yaktıysa gitsin onların üzerine bassın, onlara gücün yetmiyorsa ne istersin küçücük yavru kediden...

bunu yine psikolojik sorunlarla açıklayan psikologlar çıkacak, hiç kusura bakmasınlar, her türlü insafsızlığın adı psikolojik sorun oldu, ne güzel demiş atalarımız:
adını vermiş deliye, g.tünü vermiş çalıya
hittheroad2timesjack
""2 yavru kediyi acımasızca tekmeleyerek, başlarını ezerek öldüren 27 yaşındaki derya koçak güvenlik kamera görüntülerinin yayınlanmasının ardından fatih ilçe emniyet müdürlüğü asayiş büro ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. olayi hatirlamiyor asayiş büro amirliği’nde ilk ifadesine başvurulan koçak’ın, prof. dr. mazhar osman ruh sağlığı ve sinir hastalıkları eğitim ve araştırma hastanesi’nde bir süre tedavi gördüğü öğrenildi. polis ekipleri koçak’ın, olayı hatırlamadığını fakat görüntüdeki kişinin kendisi olduğunu kabul ettiği bildirildi. asayiş büro amirliği’nde ki işlemlerinin ardından koçak, şehit vedat ulusoy polis merkezi amirliğine teslim edildi.""
independence
insanin icinden oyle seyler yazmak geliyor ki, dusuncelerimin ve hislerimin sadece ceyreginden azini yazsam yarina sozlugu de kapatirlar beni de iceri alirlar. fazla yorum yapmaksizin ne demek istedigimi, neler soylemek istedigimi siz anlayin artik.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol