kılıçdaroğlu istifa etsin

independence
bugun chp icinden emine ülker tarhan tarafindan dillendirilen dusunce. bu dusunce aciklanirken nur serter ve süheyl batum da tarhan’in yanindaydi.

e adama demezler mi daha oncesinde akliniz neredeydi. ihsanoglu ile cumhurbaskanligi secimlerine gireceksiniz, maglup olunca "o istifa etsin bu istifa etsin", iyi de akliniz neredeydi arkadasim bugune kadar? ihsanoglu’ndan cidden bir umudunuz var miydi sizin? ben kit kanaat aklimla bile ongorebildim bir suru seyi, siz mi goremediniz.

kilicdaroglu’nun chp’nin basina gelebilecek en buyuk felaketlerden biri oldugunu milyon ayri insan milyon ayri ortamda milyon ayri kere ifade etmisti zamaninda, bizler de ettik. sizler dinlemediniz, okumadiniz dort bir yanda yazilanlari, bugun sikayet etmeye hic hakkiniz yok. 2015 secimlerine kadar kilicdaroglu chp’nin basindan giderse ne ala, gitmezse anamuhalefetligi bile elden kaciracak duruma gelebilirsiniz.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26989405.asp
elbereth
keloğlan mizacında bir adamın parti başkanlığı yapabileceğini düşünmek zaten abesti, independence’a katılıyorum, yeni mi aklınıza geldi?
hittheroad2timesjack
çok doğru bir düşüncedir. ancak;

9 seçim üst üste mağlup olana kadar neredeydiniz ki siz? dünyada eşi, benzeri görülmemiş bir durum. 9 seçim üst üste kazanan bir iktidar partisi. ve bu kendilerinin iyi olmasından kaynaklı değil tam tersi muhalefet partilerinin başarısızlıklarından kaynaklanan bir durumdur. bunu tamamen kılıçdaroğlu na yıkmakta hata. onunla beraber yıllarca bu duruma göz yuman tüm partililere ne demeli? adam başkandır, seçilmiştir gelmiştir, başarısız olmuştur. ama sen bu adamı rahatsız etmezsen adam da orada durmaya devam eder. yani bu çok normal.

tabi bunu ayrıca sadece chp’ye yıkmakta hata. son seçimden sonra "biz oyumuzu koruduk, suç tatilden dönmeyen chp seçmenlerinde" diyen mehape zihniyetine ne demeli?

gidecekseler komple gitsinler arkadaş. sırf kılıçdaroğlu nun gitmesiyle olacak bir iş değil o.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol