afedersin çok daha çirkin şeyler ermeni diyen oldu

independence
koskoca turkiye cumhuriyeti basbakaninin, cumhurbaskani adayinin agzindan cikan sozler.

http://www.59saniye.com/cok-daha-cirkinlesip-bana-ermeni-dediler-recep-tayyip-erdogan

meydanlarda "benim alevi vatandasim benim ermeni vatandasim" diye ahkam keseceksin, sonra canli yayinda esas dusuncelerin ortaya cikiverecek. aferim.
elbereth
hiçbir konuşmasını izlemediğim ve dinlemediğim için bir kez daha kendimi takdir ettiğim, seyrek bıyıklı asabi şahsiyet beyanıdır.

oysa ki gürcistan’a gittiğinde kendisi demişti "ailem rize’ye gürcistan’dan geldi, ben de gürcü’yüm" diye ama biliyoruz ki kendi söylediği şeyleri açıkça inkar eden hatta yalanlayan şizofrenik bir yapıya sahip maalesef kendisi.

ermeni meselesine gelince; bu adamın kendisinde olmayana bakışı belli, tam kendine göre bir cümle söylemiş, hiç kimseyi şaşırtmaması gerekir.

zaten beyefendi tarafından özlenen ve cumhurbaşkanı olur olmaz yapılanması sağlanacak ülkede öyle herkesi kucaklayan bir cumhurbaşkanı değil, tarafı belli bir devlet başkanı vardır, emeline de ulaşacaktır kuşkusuz...
benduruyorumsebagitti
perestlerinin "dünya lideri", "usta", "reis" diye hitap ettikleri başbakan açıklaması.

yaptığı onca gafa, kırdığı onca pota; haddi aşan, hedef gösteren, bölen, ayrıştıran tüm söz ve hareketlerine ve yolsuzluk-dikta-rant eleştirilerine rağmen bir koca kitlenin arkasından gitmeye devam ettiği kişi.

elifielifine
her gün türlü türlü küfürler ediliyor. annesi sürekli anılıyor.
katil deniliyor, hırsız deniliyor bir tanesine bile alınmıyor, bir tanesine bile çirkin demiyor ama ermeni cümlesine alınıyor. içerleniyor affedersiniz bana ermeni dediler diyor.
neden çünkü adam katil, hırsız, vicdansız ve daha bir çok küfür içeriğinin baş kahramanı ama ermeni değil.
sümmehaşa öyle şey mi olur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol