harikadizi1.com

independence
nereye tiklasam bir reklam sayfasina aciliyor.

tamam site guzel, hatta dizimag sonrasinda piyasaya cikan en iyi dizi sitesi ama nereye tiklarsam bir baska reklam sayfasina cikmasi yok mu, buz gibi yapti beni siteye karsi.

alternatifler arayisindayim.
independence
adminleri tatili fazla seviyor sanirim. diger dizi sitelerinde dizilerin son bolumleri $ak diye yayina aliniyor ama bu sitede bir dizinin son bolumunun yayina alinmasi icin kafadan 24 saat gecmesi gerekiyor.
independence
$oyle bir not ile karsilastim login oldugumda;

"beğen" ve "izlendi" özellikleri sistemsel sorunlardan dolayı 7 nisan 2014 tarihine gerilemiştir.

yani demisler ki "biz bir bok beceremiyoruz, siteyi de zaten nisan gibi acmistik, veritabanimizin agzina sicildi backupimiz da yok, son backup daha siteyi actigimiz haftadan kalma, bu sekilde idare edin."

ah lan dizimag ah, kimlerin eline biraktin bizi.

lan olm bari mantikli bisiler atin ki en azindan bu isten az cok anlayanlar da yesin bunlari. "sistemsel sorunlardan dolayi 7 nisana donmek" ne demek lan? sitenin duzenli olarak backupini almak kac dakikani alir her gun? lanet olsun sizin gibi bir sikten anlamaksizin kendini bu sektorun icine atanlara!
independence
buyuk bir sici$ ya$adilar.

misal ben siteye girdim, kullanici adim ve $ifremle login oldum ve $ak diye bamba$ka bir uyenin profiline yonlendirildim. ki$inin mail adresi falan hep gozukuyor. hatunmu$ zaten, skype a ekledim hemen, kismetse yarin sevi$icez.

not: nasil ki ben bir ba$ka uyanin bilgilerini gorebiliyorsam bir ba$ka uye de benim bilgilerimi goruyordur. ayip bisi.
independence
artik tamami ile sicti, iyi bile dayandi hatta bunca zaman. ne dizi izlenebilir oldu ne de baska bisi. uyeler bile birbirine karisiyor, kendi nickim ile giriyorum baskasinin nickinden cikiyorum. amatorluk of of.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol