sürekli aydınlik için bir dakika karanlık

seha
susurluk skandalinin patlak vermesinin ardindan halkin olup bitenlere tepkisi dogrultusunda ortaya cikan eylem.her gun ayni saatte halk isiklarini acip kapatmis ve tencere tavalar birbirine vurulmustur.genis capli katilima sahip bu eylemler bir sonuc getirmemis gibi gorunsede bugun oturup o gunlere baktigimizda o eylemlerin ne kadar da onemli oldugunu farkediyoruz.eskiden ulkede olan bitenlere duyarli bir toplumumuz varken gunumuzde toplum depolitize olmus ve evlilik yarismalarini takip eder hale gelmistir.ne yazik!
seeyouindisneyland
toplumun, suç örgütlerini kuranlarla onlara görev verenlerin yargı önüne çıkarılması konusundaki kararlılığını göstermeyi amaçlayan kampanya.beklenenin aksine büyük ilgi görmüştü.
gottacatchemall
ulkemizdeki yapilan belki en genis caplı ve uzun soluklu eylem iken. fos diye sonmus ve kaybolmustur. birseyde degismemistir. nasıl bittigni dahi hatırlamıyorum o derece saman alevi tadindaymis.
ya basta viva zapatista
ödp’nin örgütleyicisi olduğu ve geniş kitle desteğine ulaştığı zamanı anlatan eylemdir.tabi bu ve benzeri eylemlerde kitleselliği yakalayan sola uyarı 28 şubat darbesiyle vurulmuştur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol