senol karagol

sinirsahibi
besiktas sakaryaspor macinda yaptigi gudikliklerle 30000 (yaziyla otuzbin) kisinin kendisine ettigi tum kufurleri sonuna kadar hakeden berber sakalli sakaryasporlu denyo kaleci. zira kume dusmek uzere oldugu kesin olan takimin maci derbi havasina cevirmesi ayri bir olay. ayrica "john john john carew git senolu s.k carew" tezahuratina da konu olan balyajli maymun.

edit:sozkonusu gudik arkadas, inonu’de rus ruleti oynamak suretiyle bir taraftari sahaya indirmistir. tabi sonradan gelen "senol anani buraya getir" feryatlari da tasvip edilir mi edilmez.
sinirsahibi
ayrica ilkokul cocugu alinganligi ile i love you senol tezahuratini "aaa bak $u kale aykasindakiley yapti hakem amca" gibi sezercik tadinda bir soylemle sikayet etmis, takim arkadaslarina edilen ana avrat kufurlerde ise sesini solugunu cikartmamis, hem berber sakalli hem de balyajli futbolcu.
epikuros
yine bir beşiktaş maçıydı galiba, şenol’un kasıklarına sert bi top gelmişti. bizim mahalledeki maçlardan bildiğim; kasıklara top çarpınca hemen işenmesi gerektiği eğer işenmezse bir daha kuşun ötmeyeceği, kısır kalınacağı idi. bu şenol da kasığına gelen top sonrası can havliyle ayağa kalkıp, hakemin engellemelerine aldırış etmeden soyunma odası koridorlarına inip işemeye başlamıştı, maçı 5 dakika aksatarak. şaşırdım, işemezse kısır kalınacağını nerden duymuştu bu şenol? "yoksa bizim mahalleden miydi lan bu" diyerek bizim mahalleden şenol isimli bi fırlama çocuk hatırlamaya çalıştım bu kadar şebeğini çıkaramadım. şebek demişken, penaltı atılırken üst direğe asılıp barfiks çeker, rakibin bozar, hakemin elini cebine attırır, seyirciyi püskürtürdü.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol