pamir dikdik

independence
dun sabah zekeriyakoy’de ki evinden ailesi uyurken kaciveren minik cocuk. henuz 3,5 ya$inda. babasi uyanip evladini evde bulamayinca polise haber verdi. o saatten beri ne yazik ki pamir’den ses seda yok. ufakligin ormana girmis olabilecegi dusunuluyor. zekeriyakoy’de su dakikalarda 500 den fazla polis, jandarma, sivil savunma ve akut’a bagli kisi minik pamir i ariyor. helikopter ve arama kopekleri de aramalara katiliyor. gece olmasina ragmen aramalara devam ediliyor. sosyal medya ozellikle twitter(hani $u hukumetin kapattigi twitter) pamir’in bulunmasi icin seferber olmus durumda. zekeriyakoy halki da aramalara gonullu olarak katildi. pamir’in evinin onunde ses tesisati kuruldu ve sevdigi cizgi filmler acilarak sese gelmesi saglanmaya calisiliyor. zekeriyakoy’deki tum su kuyularina ve havuzlara da bakiliyor.

allah pamir’in canini bagislasin ne diyeyim.
independence
kacirilmis oldugunu umud ettigim yavrucak. boylelikle en azindan fidye falan karsiliginda ailesine teslim edilir ne bileyim. yoksa sabah 09:30 dan beri ciplak ayakli 3,5 yasindaki bir cocuk tek basina ne yapar oralarda. zaten sabah 09:30 dan beri ciplak ayakli bir cocugun orada kaybolabilecegine de aklim zihnim "tamam iste kacmis" diyemiyor. illa ki bir goren bir duyan bir taniyan olurdu. dusunsene onunden 3,5 yasinda ciplak ayakli bir cocuk geciyor yapayalniz. dogal karsilayip yoluna gider misin?
independence
gri uzun saçlı, gri hırkalı uzun boylu bir adamın kucağında pamir’in goruldugu iddialari dolasiyor. 18 yasinda birisinin ifadesiymis bu.
simplist
maalesef, evlerinin yakınındaki bir villanın havuzunda bulunmuş cansız bedeni. sevenlerine sabır dilerim, büyük acı..
independence
vefatini ogrendigimde kalbime baglanan damarlarin pek cogu patladi sanki. kim nasil dayanabilir ki boyle bir aciya. allah ailesine sevenlerine sabir versin demekten ote bir $ey gelmiyor ne yazik ki elimizden.

bir diger yandan..

boyle bir aci uzerinden, pamir cocugun kaybolu$undan bile cikar saglamaya cali$an kimi orospu cocuklarini konu etmeyi bile zulum gorurum kendime. sadece minik bir ornekle ne demek istedigimi anlamanizi istedim. buyurun;

http://www.odatv.com/n.php?n=kotusunuz-0504141200

allah bu ulkenin insanlarinin vicdani duygularini insani duygularini eskisi gibi yapsin mumkunse. bu gidi$at gidi$ degil.
independence
annesi savcilik tarafindan "taksirle ölüme sebebiyet verme" suclamasi sebebi ile dava edildi. hakkinda istenilen ceza 6 sene;

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27523124.asp

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol