otobüste gazete okuyamayan insan tipi

sinirsahibi
evir cevir 20 sayfalik gazeteyi okuyamazlar. beyimiz cok entelektueldir o gazete ile tuvalete bile gidilir ancak gelgelelim 1 kisiye bile yetmeyen ikili koltuklarda o carsaf gibi gazetenin sayfalarini ceviremez yaninda oturuyorsaniz size oturmuyorsaniz bir baskasina gideceginiz yere kadar hayati zindan eder. bir de gazeteyi ceviremedigi zaman "amina koyim senin 3 kurusluk gazete keyfimin icine ettin allahin belasi" baki$i vardir ki (bkz: beyzbol sopasinin muhtemel kullanim alanlari).
nuquerna
bu insanimiz 7 kisiye bir gazete dusen guzide ulkemizde gazetesini paylasmak zorunda oldugu diger (ena az alti)kisiler sayesinde de okuyamamakta olabilir gayette.
darth sidious
gazeteyi boylamasina ikiye katlayip yerden kar etmeyi dusunemeyen veyahut daha kotusu beceremeyn insandir. bazilarini da aracta birsey okumak tutar ki o apayri bir konu.
seha
gazeteyi boylamasina ikiye katlayip okuyan kisi ne kadar sevimli gozukuyorsa gazeteyi iki yana acip okuyamayan kisi o kadar sevimsiz gozukur.sayfayi ceviremez,cevirmeye calisirken sayfalari dagitir hatta sayfayi cevirirken size dogru bir yumruk sallayiverir,tehlikeli sonuclar olusmasi olasidir.
suna
bu talihsizlerin yan koltuğunda, genellikle iri cüsseli bir yolcu olur.
gazete okuyamamak bir yana, kımıldayamazsınız bile.
floydiandm
gazete, kitap veya dergi okumayı çok seven bir herif olmama rağmen benim de içinde bulunduğum topluluktur. çünkü akabinde mide bulantısı başlar, eminim ki benim gibi başka insanlar da vardır, bu durumdan ötürü okuyamıyor olabilirler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol