akp nin seçimlerden birinci parti çıkacağı gerçeği

independence
bu ulkede bu gercek 12 senedir degi$miyor, bu sene de degi$meyecek.

ba$bakanin hakkinda cikan onca tape ve ses kayitlarina ragmen, akp bakanlarinin ve cocuklarinin hakkinda cikan onca tape ve ses kaydina ragmen, ba$bakanin ailesinin hakkinda cikan onca tape ve ses kaydina ragmen goreceksin ki 31 mart sabahi ulkede hicbir $ey degi$memi$, her $ey eski han eski hamam devam ediyor.

cunku neden?

bu ulkede biat kulturune kendini adamami$ insan sayisi cok cok az. tam tersi biat kulturune gonulden bagli insan sayisi ise mevcudun cok yuksek bir kismini olu$turuyor. hani son gunlerde ulkede durmadan bir 25 mart 2014 recep tayyip erdoğan ses kaydı konu$uldu da 25 martin daha ilk saatlerinde yalan oldu ya bu muhabbet, inan bana yalan olmasaydi da boyle deli gibi bir ses kaydi ciksaydi degi$en hicbir $ey olmayacakti. sen akp’nin tabanina ne izletirsen izlet, ne dinletirsen dinlet, ba$bakan cikip "bunlar montaj bunlar $antaj" dedi mi i$ orada bitti demektir. ya bu ulkede "erdoğan ın götünün kılıyım" diyen insan var ya, daha ne anlatayim ben sana.

hic endi$e etmesinler, ankara da onlarin istanbul da onlarin. hatta izmir de bile neredeyse kafa kafaya geleceklerini tahmin ediyorum ben.

ha ne zaman biter bu erdogan saltanati bu ulkede?

oyle biri cikacak ki siyasette, gur sesi olacak, cumlelerde vurgulari tam yerinde ve zamaninda yapacak, ikna yetenegi muhte$em olacak, hakkinda spekulasyonlar olmayacak, ismi daha once hicbir pislige kari$mami$ olacak, akp tabanindan da chp tabanindan da mhp tabanindan da hatta hatta bdp tabanindan da kendi tabanina secmen kaydirmayi bilecek, insan ayirt etmeksizin herkesi kendi insani gibi gorecek ve bunu millete yansitacak, ancak o zaman biter erdogan saltanati.

ya da emrihak vaki olacak, ancak o zaman.

diger yonden $u andaki durumda akp’yi dolayisi ile ba$bakan erdogan’i sandikta maglup etmek imkansiza yakin. 31 mart sabahi bu enrtyi yeniden oku, demek istedigime nasil olsa hak vereceksin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol