modasaat.com

independence
online saat sati$i konusunda acilmi$ bir internet sitesi. alexa verisine bakacak olursak acilali bir hayli zaman olmus sanirim, bayaa ilerideler. %10 ile %83 arasinda indirimden bahsediliyor sitedeki urunlerin uzerinde. bir de $u $ekilde bir basin aciklamalari var;

-----------------------------spoiler----------------------------:

modasaat.com’da son moda swiss military saatler!

30 yıldan fazla bir süredir saat sektöründe hizmet veren swiss military saat ülkemize yeni girmiş bir saat markasıdır ama arkasında isviçre gibi saat piyasasının lideri konumunda bir ülke bulunduğundan kalitesi ve güvenilirliği tartışılmaz. isviçre ürettiği lüks saat markalarıyla diğer saat tasarımcısı ülkeleri geride bırakıp liderliğini çoktan ilan etmiştir. swiss military saatte dünya çapında beğenilen saat koleksiyoncuları tarafından vazgeçilmez olan bir markadır. ülkemize yeni girdiği için swiss saatler genellikle internet üzerinden satışa sunulmakta umarım diğer markalar gibi bir çok şubesi olur ve bizde rahatlıkla satın alabiliriz.

swiss erkek saat seçenekleri her yaştan erkeğin beğenerek kullanabileceği tasarımlar sunmaktadır. paslanmaz çelik kasa, kordon renkleri ve su geçirmez saat özellikleriyle satıcı firma tarafından verilen sertifikası ile her yaş grubundan erkek bu sportif çizgiler taşıyan tasarımları beğenerek kullanacak bu kadar çok çeşitliliğin içinde mutlaka kendi stilini yansıtan bir model bulacaktır.

saat deyince, aklımıza kadınların asla vazgeçemediği diğer aksesuarları gibi kıyafetleriyle kombin yaptığı , onlar için güzelliğin ve kalitenin sembolü olarak bileklerinde taşıdıkları asıl özelliğiyle zamanı göstermeye yarayan aksesuarlar gelir aklımıza. kol saati zarif tasarımlarıyla sadece zamanı göstermeye değil, bayanların onlardan beklediği diğer aksesuar özelliklerini ve parlak taşlarıyla mücevher beklentilerini de karşılar. bu özelliklerinden dolayı dünya çapında saat markası olmanın haklı gururunu taşımaktadır. çelik kasasının içinde okyanusun rengi olan mavi rengi de barındıran swiss saat modeli yaz aylarında plajlarda kolunuza takmış olduğunuz deniz mavisi bu saat ile size bakan herkesi görsel çekiciliğiniz ile kıskandıracağınız kesin.bünyesinde barındırdığı modelleri ve kalitesiyle sadece saat deyim geçemeyeceğiniz bu görsel tasarım harikalarından mutlaka farklı yerlerde ve davetlerde kullanabileceğiniz birkaç modeli koleksiyonunuza eklemelisiniz.

-----------------------------spoiler----------------------------

bir de sitenin linki var haliyle;

http://www.modasaat.com/

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol