bir yapı inşaat mühendislik sanayi ticaret a.ş.

civeng
bir yapı inşaat mühendislik sanayi ticaret a.ş. uzun yıllar proje ve müşavirlik alanında hizmet vermiş olan kurucularının çelik gibi spesifik sayılabilecek bir alanda mühendislik birikimlerini üretime dönüştürebilme özlemlerinin bir sonucudur.

1986-1987 yıllarında inşaat mühendisliği projelendirme ve müşavirlik hizmeti yürütülürken bir zorunluluk olarak başlayan çelik imalat ve montaj çalışmaları önceleri birim mühendislik müşavirlik ltd.şti. bünyesinde yürütülmüş ancak daha sonra bu iş için bir yapı inşaat a.ş. kurulmuştur.

bir yapı isminde "bir", birim mühendislik kökenliği temsil ederken "yapi" uygulamayı temsil etmektedir. şirket inşaat ve mühendislik faaliyet alanlarını isim önceliği olarak bilinçle seçmiştir. amacı mühendislik bilgi ve birikimini doğru tasarımlarla destekleyerek çok iyi yapılar ortaya çıkartmaktır.
şirketin bir başka iddiası ise ülkemizde halen çok yetersiz olan yapıda çelik uygulamalarını yaygınlaştırmaktır. bu nedenle en geleneksel olan tek katlı endüstriyel yapıdan en alışılmamış olan villada, çok katlı yapıda, özel yapılarda çeliğe kadar çok geniş uygulamaya taliptir.

yönetim kurulu başkanı, mustafa çobanoğlu’dur.

sarıdağlar inşaat ve ticaret a.ş. tarafından üstlenilen yeni konya stadyumu inşaatının çelik cephe ve çatı konstrüksiyonunu tamamlamıştır.

web adresi :http://www.biryapi.com/default.aspx

adres : mahatma gandhi cad. no : 9 / 9 - 06700 - gaziosmanpaşa / ankara

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol