sözlüğün görünümünün düzeltilmesi gerekliliği

independence
başlık içinde ara butonunun da eklenmesi ile iyice ayyuka cikan gereklilik. kucucuk bir alana milyon ayri ozellik eklemeye cali$irsan daha fazla bir $ey bekleyemezsin zaten.

yine de acil bir duzenlemeye ihtiyac var, bu besbelli. gorunum iyice cirkinle$ti, goze batar oldu. bu sebeple en kisa zamanda bu duzenleme yapilacaktir. muhtemelen bu hafta icerisinde en azindan entrylerin bulundugu bolumde bir duzenlemeye gidilecektir.
civeng
1 ) entry puanı kısmı diğer bilgilerden daha dikkat çekici olmalıdır. böylece hem puanlama istatistiği artar, hem de beğenilen entryler ön plana çıkar.

2 ) temadan temaya değişir mi bilmiyorum ama sol frame’deki başlıkların yanında duran portakal rengi karecik farklı bir renkte olmalıdır. çok da gözükmüyor açıkçası. madem var, gözüksün değil mi?

3 ) yine sol frame’de yer alan bilgi ara isimli kara dikdörtgen başka bir yere alınmalıdır. ya da alınmıyorsa bile başlıklara ve o kareciklere değmemelidir. en azından arada bir karakter boşluk olsa yeter gibi.

4 ) sol frame’in üstünde yer alan ve bugün açılan başlık ve girilen entry sayısını belirten istatistik kısmı daha dikkat çekici olmalıdır. gün geçtikçe bu istatistiklerin artması için, siteye girenlerin oraya bakmasını sağlayıp yazmaya şevk ettirmemiz son derece önemli hale gelmişir.

5 ) geniş ekran monitörlerde ( örneğin 21,5 inç ) atatürk ve bayrağımız, düğmelerin arkasına denk gelmektedir. eğer yine temayla veya geniş ekranla alakalıysa bu bir bug’dur ama değilse bu başlık altında bunun da dikkate alınması gerekmektedir.

6 ) her ne kadar sayın jedi’mizin hoşuna gitse de ( zamanında söylemiştim diye hatırlıyorum o yüzden biliyorum ), site genelinde yer alan $ harflerinin artık ş’ye dönüştürülmesi gerekmektedir. örneğin, 4. maddede bahsettiğim istatistik kısmı ya da yeni başlık açarken yazı yerinin yukarısında yer alan,
... hakkinda bildigim bazi $eyler var,
kısmı. ayrıca örneğin bu yazıda da görüldüğü gibi; hakkinda, bazi vs. kelimelerdeki türkçe karakter sorunları da mümkünse düzeltilmelidir.

bu 6 maddelik nacizane ve görünümsel önerilerimi içeren bu paketi yönetime sunar, saygılar dilerim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol