haberci.org

independence
turkiye’de kurulu olan pek cok haber sitesinden bir tanesi. sanirim yeni bir site ancak gundemi saglam takip ettikleri soylenebilir. basin aciklamasi ise $u $ekilde;

-----------------------------spoiler----------------------------:

bir sosyal ağ furyasıdır alıp başını giderken, insanlar ücretsiz olan bu sosyal medya sitelerine saldırmış durumda. özellikle çalışan insanlar haberleri artık internetten takip ediyor. internet artık elimizin altında, cep telefonumuzda… haberci.org adlı internet gazetesi de artık her an cebimizde…

saniye saniye en sıcak son dakika haberlerini,son dakika gelişmelerini ve haberleri takip eden ve anında yayınlayan bir site bu. çok geniş bir yelpazede haber sunuyor ve aradığınız her türlü bilgiyi bulmanız mümkün. politika, sağlık, kadın, magazin, güncel, yaşam, gibi bir çok kategoride haber yayınlayan haberci.orgu açtığınız zaman bir daha kapatamıyorsunuz.

siz de hem türkiye hem de dünya gündemini haberin adresinden takip ederek gündemden haberdar olabilirsiniz.

çağımızın en büyük buluşu olan internet ile artık gazetelerimizi sosyal ağlarda haberci sitelerinde okuyoruz. çok yeni ama güçlü bir site olarak karşımıza çıkan internet haber sitesi haberci.org kısa zamanda beğeni toplayarak favorilerimize eklendi.

bu site, en üst seviyede ve en kaliteli olan haberi yayınlamaya çalışıp, en güncel haberleri takipçilerine tarafsız bir kanaldan sunarak, kesinlikle haberlerden bir ücret almıyor.

haberlerde son derece yalın ve net anlatımı, devamlı olarak güncel haber açıklamaları, gündeme bomba gibi düşen son dakika haberleri ile rakiplerini geride bırakıyor.

internet haberciliğnde gittikçe zirveye doğru çıkan haberci.org’u takip ederek her türlü bilgiye anında ulaşabilir ve bu bilgileri yakınlarınız ile ilk siz paylaşabilirsiniz.

-----------------------------spoiler----------------------------

siteleri de $u $ekilde;

http://www.haberci.org

yalniz domain supermi$, bunu da eklemeden gecemicem.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol