fethullah gülen in elvan ailesine taziye mesajı

independence
tam olarak $u $ekildedir;

"sağduyu ve uzlaşıyla örgülenmesi gereken devlet aklının öfke ve kine mağlub olduğu zor günler geçirmekteyiz. bu nefret atmosferi, toplumun muhtaç olduğu sevgi, sükunet ve birbirini anlama çabasını ortadan kaldırmakta; yukarıdan aşağıya doğru çatışmacı bir üslubu telkin etmektedir. bir avm inadıyla başlayan hadiseler teskin edileceğine kutuplaştırıcı bir dille körüklenmiş ve bugüne kadar bir çok gencimizin hayatını kaybetmesine sebep olmuştur. 15 yaşındaki küçük berkin elvan, bu atmosferin son kurbanı.

elvan ailesine ve yakınlarına başsağlığı diler, bugüne kadar pek çok acıyla dağidâr olmuş ama temkin ve teyakkuzunu korumayı başarmış alevi kardeşlerimize sabrı cemil niyaz ederim."

http://www.zaman.com.tr/gundem_hocaefendiden-berkine-taziye_2204475.html
sengreal
ironinin tavan yaptığı mesaj-mektup-açıklama..şöyleki ;

bu adamın ekibi-cemaati düne kadar poliste kadrolaşmanın b.kunu çıkarttı,şimdide bir polisin hatası belki gaddarlığı yüzünden ölen 15 yaşındaki çocuğun ardından başsağlığı mesajları yayınlıyor..


bu düşmanımın düşmanı dostumdur mantığından başka bişey değil bence..
sonuç olarak böle boş laflara kanılmamalı ne cemaat nede bi zamanlar aralarından su sızmayan siyasetçilerin sinsi hareketleri çokta ciddiye alınmamalı ..

-umarım sözlükte çokça şakirt yoktur dedirtdim bu entryle kendi kendime..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol