istediğim hastaneye gidiyorum sıra beklemiyorum

independence
olm cok komik bir video lan, vallahi bak.

ba$ortulu bir abla var, anlattikca anlatiyor anasini satayim. i$te eskiden boyle hastaneye giderdik saatlerce kuyruk beklerdik, hastalanmaktan degil hastanelerde sira beklemekten korkardik falan.

sonra gunumuze geciyor bu hanim abla;

oysa $imdi oyle mi, istedigim hastaneye gidiyorum, sira beklemeden muayene oluyorum, istedigim eczaneden ilaclarimi aliyorum, sira beklemiyorum, bid bid bidi.

video zaten akp’nin secim videolarindan biri sanirim, dolayisi ile bu sozler dogal, normal. tek normal olmayan $ey $u.

abla hastaneye gidiyor, hastanede abla ve bir hem$ire haricinde kimse yok ve abla hastaneden girer girmez hem$ire ablanin elini sikiyor, ho$geldiniz falan hareketleri yapiyor. yine ayni abla nedendir bilinmez goz muayenesi sirasinda kahkaha falan atiyor. tey tey.

http://tinyurl.com/q58ld8b
aysemayse
sanki çatlak ayağıyla, 12.00 da bir devlet hastanesinin, acil bölümüne gidip, polikiliniğe gideceksiniz, yok şuraya bunu yatıracaksınız, buraya bunu yatıracaksınız, şurda röntgen çektireceksiniz diye heryere yürüyerek gönderilen, 5’te ancak muayene olan ben değilmişim gibi söylenmiş, nispet cümlesidir.

sonuç ayağınızda küçük bir çatlak var, şaka mı yapıyorsunuz? dalga mı geçiyorsunuz, diye sorunca suratıma sadece utanarak bakan genç doktor ve ciddiye almadığı, bişi olmaz dediği için susan diğer tecrübeli doktor. poliklinikte aldığım tavsiye ise paha biçilemez, sakın ama sakın ayağınızın üzerine basmayın, çatlak büyüyüp, kırığa dönüşür allah korusun. hiç mi basmayayım, sakın ha !!

evet, hastanelerde durum bu, hastaneden bildiriyorum, aile meselelerinden dolayı tecrübelerim çok, hastaneler hiç de anlattığınız gibi değil teyzecim diyerek, susuyorum. zira, o günlere geri dönmek istemem.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol