25 mart 2014 recep tayyip erdoğan ses kaydı

independence
oda tv’nin iddiasi.

25 martta oyle bir ses kaydi yayinlanacakmi$ ki, o kayittan sonra recep tayyip erdogan istese de o koltukta oturamayacakmi$. yani o denli etkili bir ses kaydindan bahsediliyor.

olsa olsa pkk ile yaptigi anla$malara dair ses kaydi olabilir bence bu. ozerklige onay falan vermi$se artik kendi aklinca.

$ahsi yorumumu ekleyeyim hemen;

erdogan telekominikasyon araciligi ile $eytanla goru$up onunla i$ birligi yapsa, bu goru$meler dinlenip kayit altina alindiktan sonra sevis edilse, ulkenin tamami bu kaydi dinlese dahi, erdogan o koltukta oturmaya devam eder, akp’nin oyu %50 lere yakin seyretmeye devam eder. ben 12 senedir bu ulke insaninda bu istikrari gordum ne yazik ki.

http://www.odatv.com/n.php?n=o-gun-yayinlanacak-kasetten-sonra-erdogan-koltukta-oturamayacak--0503141200
independence
son 6 gun kaldi bu kaydin piyasaya surulmesine.

benim tahminim yine abdullah ocalan ile alakali oldugu yonunde. muhtemelen birebir kendisi ile telefon goru$mesi kaydi, yahut apo hakkinda birilerine vermi$ oldugu apo’nun lehine olan talimatlar.
independence
son iki gun.

buyuk bir sabirsizlikla bekliyoruz.

oyle bir $ey cikmali ki, recep tayyip erdogan bile kendi rizasi ile istifa etmeli, orada oturacak bir dakikasi bile kalmamali.
independence
ve hayirlisi ile bugun yayinlanmasini bekledigim ses kaydi. sadece ben degil tum turkiye bekliyor bu kaydi.

umarim gercekten de ba$bakanin kimsenin durtmesine gerek kalmaksizin koltugunu birakmasini saglayacak bir kayit olur, bekledigimize deger.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol