çok geç kalınmış bir başlık .
eskişehirde üniversite öğrencisi. 
kendi kedisini canlı canlı kesip bağırsaklarını dışarı çıkarmış ve ölmesini beklemiş!
görüntüleri internette paylaşınca tabii yargıya iletildi olay , sonu: 300 tl para cezası. yazıklar olsun bu memlekete. 
bak olay hayvan hakları falan değil , bu sefer olay farklı !
kaç cümle yazmışım bir kere vicdan merhamet demedim , yazık demedim kedi için. kanım öyle dondu ki haberi duyduğumda , görüntünün tamamını izleyemedim. 
benim izleyemediğimi nasıl yaptı ? diye düşündüm .
kedi lan. minik zararsız . pezevengin yatağına işemiş ondan yapmış .işte en çok böyle zamanlarda ilahi adalet denene inanmak istiyorum . ve hatta bu piç evet piç bağırsakları çıkarılarak öldürülsün istiyorum .
   bu memlekette sadece özgürlüklerini istedikleri için insanlar öldürüldü. sırf bazı adamlar ruh hastası diye kadınlar öldürüldü , yada yemeğin tuzu eksik diye!
  bunların yanında kedinin lafı edilir mi ? edilir. 
yazık . bizim en çok okuyan , eğitimini tamamlayan insanlara ihtiyacımız varken haberler iç acıtıcı.
hangi ruh haliyle yapılır bu vahşet bilmiyorum . nasıl bir beyin işlevselliği çarpışır , nasıl bir çocuk bu hale gelene kadar kimse farkına varmaz. 
yazık! 
                    can aksoy
izlemeye içiniz el verirse 
buyrun bu da görüntüler ;
http://www.izlesene.com/video/kedi-katili-can-aksoy/7203141
                    
    buyrun bu da görüntüler ;
http://www.izlesene.com/video/kedi-katili-can-aksoy/7203141
neden bekliyorsun?
bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

