benim başörtülü bacılarıma saldırdılar

independence
simdi bak, allahaskina yazdiklarimi iyi oku. beni sevsen de sevmesen de, yazdiklarimi begensen de begenmese de, ilk defa olsun bu yazilari lutfen iyi oku. oku ki nasil bir kumpasin merkezinde yer aldigini, nasil din uzerinden turban uzerinden basortusu uzerinden kandirildigini bu sefer daha buyuk resme bakarak gor.

malumun taksim gezi parkı direnişi isimli bir olay var 2013 senesinde ya$anan ve genelin ortak kanisi turkiye cumhuriyeti icin bu direni$ bir ornektir, bir tarihtir.

direni$ ile birlikte iktidarin yalanlari karalamalari tukenmedi, bitmedi, tam aksine artarak devam etti. camide icki ictiler, teror yaptilar, bid bid bidi. bir de ba$bakanin ayrica bir iddiasi vardi hatirlarsan.

"bir tanidigimin gelini var ba$ortulu, ona saldirdilar, benim ba$ortulu bacilarima saldirdilar."

$imdi gelelim zurnanin zort dedigi yere.

oncelikle kim bu ba$ortulu gelin baci?

basbakanin bir tanidiginin gelini. ismi zehra.

ba$ortulu gelin zehra’nin $ikayeti neydi?

1 haziran 2013 tarihinde kabatas iskelesi civarinda e$ini beklerken 80 kadar ustu ciplak, elleri eldivenli ve kafalarinda bandana olan kisi kendisine yaklasiyor, aralarindan birileri once kendisine sozlu ardindan fiziksel darpta bulunuyor, yetmiyor yere yatiriyor cinsel tacizde bulunup bir de uzerine i$iyorlar. bu arada ba$ortulu gelinin yaninda bebegi de var.

buyuk vah$et! insanin kani donar.

tabi eger iddialar gercekse.

balçiçek pamir o gunlerde iddialarin gercekligini arastirmaktan ziyade basortulu gelinin sozlerini soylediklerini gercek olarak baz alip uzunca bir yazi yazmisti. suradan okuyabilirsin ki lutfen oku zaten.

http://t24.com.tr/haber/balcicek-ilter-zehranin-morluklarini-da-gordum-yasadigi-travmaya-da-tanik-oldum/233387

okuduysan iddialari yineliyelim.

80 kadar ustu ciplak elleri eldivenli basinda bandana olan kisi basortulu gelinimizin yaninda bebegi oldugu halde kendisine once sozel, ardindan fiziksel saldirida bulunuyor, yere yatiriyor, cinel tacizde bulunup ardindan da uzerine isedikten sonra olay yerinden ayriliyorlar.

iddialar bu yonde.

ve simdi gelelim dun aksama.

dun aksam kanal d haber kabatas’ta yasandigi iddia edilen olayin kamera kayitlarini yayinladi.

izleyelim;

http://tinyurl.com/nlmfetg

izledin degil mi?

simdi sevgili okur, al basini ellerinin arasina, kimler tarafindan ne sekillerde kandiriliyorsun, kimler sana hangi sebeplerle yalanlar soyluyor bunlari bir dusun. farkindaysan pek yorum yapmiyorum, icimden gecenleri yazsam yarina kalmaz kapatiliriz. sen sadece dusun istiyorum ben, baska bir derdim yok. körü körüne inanma, düşün.
aysemayse
avukatından açıklama gelmiş baş örtülü kardeşimizin, "teşhise müsait görüntülere ulaşılamadı" diye. yani bence yeterli, eldeki görüntüler. sanırım hanım kızımız kocası tarafından orada çok bekletilmiş.

zaten ilk duyduğumda da inanmamıştım, ilk olarak hala türkiye’de yaşıyoruz, sırf başörtülü diye kimsenin üzerine işemeyecek değerlerimiz hala var, öyle bişi yapsan o 80-100 kişilik grubun yarısından fazlasının anası, büyüğü, akrabası kapalıdır. içlerinden biri belki sözle sataşmıştır ama yok usta bir düşün, yanında bebeği olan bir kadına başörtülü ya da değil, böyle bir harekette bulunursa orada o 80-100 kişiden daha fazla insan toplanır, birikir, linç girişimde bulunur. allah aşkına bir düşün ya, kabataş’ın ortasında, yanında bebeğiyle bir kadına durduk durmadık yere sataşan, tartaklayan ve üzerine işeyen bir grup var ve sen türkiye’de yaşıyosun abi. orada nasıl bir kalabalık toplanır, müdahale etmese, izlemek için ve illa bu anlatılır. ama kadının ifadesinden başka hiç bir ifade yok.

ayrıca sadece ateistler, satanistler, islam karşıtları katılmamıştır gezi olaylarına eğer kastetmeye çalıştıkları buysa ve sadece bu tip insanların katıldığına dair toplumu ikna edip yine bir kutuplaşma yaratmak istiyorlarsa, gezi olaylarına katılanların yarısı da inançlıdır, baş örtülü arkadaşlarımız da vardı ve bu insanlar en az kendileri kadar başöürtülü arkadaşlarımızın da artık bu düzenden bıktığını gördüler, birlikte eylem yaptılar, birlikte oturdular, birlikte gaza ve polis şiddetine maruz kaldılar. polis başörtülü kardeşimine saldırdı, başörtülü kardeşimizi polise karşı savundular. oranın havası bu değildi beyler, başörtülü diye kimseyi hemen akp yandaşlığına çekecek, saldıracak kimseler yoktu orada. herkes aynı değildir, arada her grubun içinden kötüler, vahşiler, cahiller v.s ler çıkabilir eyvallah ama olmaz en fazla laf atılır, ağız dalaşı olur kimse işemeye cesaret edemez. etse gene kendi grubundan onu durduracak, dövecek adam çıkar adam çıkar. ne derseniz deyin, asla inanmam böyle bir olaya. şu dünyada neler neler oluyor, ne güvendiklerimiz neler yapıyor ama, kabataş’ın ortasında bunu yapamazsın hacı. eğer kadın deseydi, ıssız bir köşeden geçiyordum, böyle bir şey olmuştu inanırım ama burada olmaz.

ayrıca, belden yukarıları çıplak, ellerinde deri eldivenler, başlarında siyah bandanalar bulunan 80-100 kişilik bir grup demek ne demek ya. yuhh !!aklıma sadece ve sadece şu geliyor ya durduramıyorum, kusura bakmasın hanım kızımız, özür dilerim !!

http://tinyurl.com/6af5oz
independence
aile ve sosyal politikalar bakanlığı da konuya dahil oldu. kabata$’ta bir kadina saldiri yapildigi iddiasi ile savciliga suc duyurusunda bulunmu$lar ayrica davaya da mudahil olarak katilacaklarmi$.

e saldiri falan yok, o ne olacak?

biz de kar$i taraf icin gundemi me$gul edip iftira atmak suclamalari ile suc duyurusunda mi bulunalim ne yapalim?
independence
ya arkada$, konunun yalan oldugu ba$tan ayaga belli iken cumhurba$kani kalkip hala ayni teraneyi okumaya devam ediyor, kabata$’ta ba$ortulu bir kadini taciz ettiler demeye devam ediyor;

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28378037.asp

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol