tüm olan bitene karşı hala akp yi savunan zihniyet

independence
cok saglikli bir zihniyet degildir, tibben tedaviye muhtactir, benim kanaatim o yonde.

arkada$im partinin cilki cikmi$, bakanlar yolsuzluklara dahil olmu$, ba$bakan bir medya patronu gibi gazete editorlerine telefonlar acip diledigi haberi yaptirip diledigi haberi yayindan kaldirtiyor, i$adamlarini haraca baglayip medya yayin organlarini satin aliyor, siz hala neyi savunuyorsunuz allaha$kina?

internette neredeyse google’a girmek yasaklanacak. internete sansür yasası cikartildi tib’in tek bir telefonu ile siteler engellenebilir oldu mahkeme kararina gerek duyulmaksizin, fatih saraç ve fatih altaylı ile ba$bakan zannedersin ki be$ik kertmesi be$ikte kertilmi$ler, sen hala hüloğğ derdindesin, agzina ampuller sokup sagda solda agzindan kopukler saca saca akp diyorsun. ba$bakana yaranmak icin secim anketlerinde maniplasyon yapan gazeteciler ve yayin editorleri var bu ulkede, farkinda misin?

binlerce polisin gorev yeri degi$tirildi, cunku neden?

ici$leri bakanligina haber vermeksizin operasyonlar yapildigi icin.

savcilarin yerleri degi$tiriliyor, dun kahraman denen savci bugun yerlere caliniyor. cunku neden?

hukumetin pisliklerini ortaya cikartmaya te$ebbus ettikleri icin.

sen hala agzina ampul sok, sirtina kefen giy, hülğğ de, ba$bakanin kicinin kiliyiz de du$ sokaklara.

yineliyorum. tibben tedaviye ihtiyac duyan bir zihniyettir bu.
suphe
ülkemizin cahil kesimidir ne yazık ki, tek iletişim aracı televizyon olan köylerimizdeki insanlarımızdır. tüm medya gücünü (alo fatih elinde bulunduran bir iktidar partisinin, halkı tarafsız bir şekilde düşünmeye sevk etmesi zaten beklenemezdi. dini islam olan bir ülkeye yüzlerce cami yaparsan, çeşme olmayan mahallelere çeşme kurarsan, otobüsü olmayan bir köye otobüs ayarlarsan milletimiz bunu bir hizmet sayar ve "adamlar çalışıyo yaa" diye diye oyunu büyük bir güven ile verir. çünkü bizim insanımızın cahiliyeti tahsil derecesine bakmaz, tembel bir insan topluluğu olmamızın getirileri bunlardır işte.. bu dolaylı yoldan da olsa bir nevi sürü psikolojisidir. bizim milletimiz kolay para peşindedir, bu yüzdendir ki iddaa bayilerinin dolup taşması..
futbol ile uyutulan bir erkek cinsi ile izdivaç programları ile uyutulan kadın cinsini ve sosyal medya diye nitelendirilen facebook, twitter gibi beyin göçüne yardım eden araçlar oldukça ülkemizin geleceğinin iyi yada kötü oluşu, "ece"nin yeni aldığı elbiseden ya da "emre"nin jilet gibi ayakkabı fotografları kadar çekici gelmiyor insanımıza tabiki..
"muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur" demişti o güzel insan ama..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol