oğuz haksever

enharista
ve insan adlı programda "günü fotoğrafı" bölümünü etkileyici bir şekilde sunan insanların bam telini yakalamayı bilen sakin kişidir.
independence
ntv’de gun ici haberlerini sunan usta gazeteci. gazeteciligini falan cok begeniyorum bu adamin ben, ozellikle haber sunu$unu. konu$masi anla$iliyor, cumle kurarken "ee", "ıı" gibi anlamsiz kelimeleri soku$turmuyor cumlelerin icerisine, agir ba$li bir adam. haberleri kendisinden dinlemek buyuk keyif.
independence
chp 33ncü olağan kurultayında canli yayinda kurultayi izleyenlerle payla$iyor. kemal kilicdaroglu bir ara yerinden kalkti ve delegelerin yanina gitmeye cali$ti ancak kimsenin etrafini gorememesi sebebi ile korumalari kilicdaroglu’nu konu$ma yapacagini zannederek kursuye goturduler. bu olasi hatanin ardindan canli yayinda ogus haksever’den $u cumle duyuldu;

+ bunu beceremeyen adam ulkeyi nasil yonetecek.

elbette o anda canli yayinda oldugunun farkinda degildi haksever ve cumle milyonlara ula$ti. yarina bir hayli mizahi yapilir bu i$in bak demedi deme.
independence
bugunden sonra kendisine gazeteci diyen olacak midir onu cidden merak ediyorum. bak gazeteciligi $urada sonlanmi$tir;

http://tinyurl.com/mg2q4k6
aysemayse
kendisine verilen emirleri yerine getiren, bunu yaparken de patrondan çok patroncu kesilmiş, gereksiz sinir yapmış ve bir habercide olması gereken soğuk kanlılığını yitirmiş kişidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol