btcturk.com

independence
Bir kaç hatası var.

Öncelikle 1000 TL altında eft havale yapılamıyor, para çekilmiyor. 1000 TL aşağısı için papara denilen yeri kullanmalısınız ki papara hakkında da haddinden fazla şikayet var.

Pc sürümünü hatırlamıyorum ama mobil app si üzerinden sadece TL bazında rakam görebiliyorsunuz. Oysa dolar olarak fiyat nedir onları da göstermesi lazım.

Sadece bitcoin ve ethereum işlemleri yapılabiliyor, altcoin sayısı çoğalmalı.

Bakiyeyi btc yahut eth bazında gösteriyor. TL ve dolar bazında da göstermeli.
independence
yolladigim parayi 1 hafta boyunca hesaba gecirmedikleri gibi yolladiigim 3 ayri maile de donus yapmamislardi.

ne zaman ki sikayetvar.com a sikayet bildiriminde bulundum, 6 dakika icerisinde sikayetim cevaplandi ve 10. dakikada mailime geri donus saglandigi gibi ertesi gun de yeni mailime istinaden islemim hemen gerceklesti.

sikayetvar.com da sikayet bildiriminde bulunmamis olsam demek ki hala bekliyor olacaktim. sosyal medyanin gucu.
independence
yapacaklari ise sicayim.

10 bin tl lik link almistim, 220 de stop loss koydum, sonra bir baktim ki 251 den 201 e dusmus ama benim stop emrim ne hikmetse calismamis. uygulamalari sayesinde bir anda milyarlarca lira zarar girdim, tesekkurler.
independence
iyice patlayip paralarimiz icinde hapis etti. tam da millete düşük fiyattan alim firsati yakalandigi su saatlerde boyle bir sıçış yaşaniyorsa bu kesinlikle bilinçli yapilan bir seydir, zira ilk defa olmuyor.

tum kullanicilari logout etti, giris yapiyorum hala karsimda uye girisi butonu. bir an evvel tasi taragi toplayip kacmak lazim buradan.

edit: 18:39 itibari ile duzeldi gozukuyor ama biance ile arasinda alim satim oraninda fark var.

btcturk de ripple su anda 3,985 ten islem gorurken biance de bu rakam 4,025.

bunun aciklamasi nedir acaba, ben hic bilemedim.
independence
"20 nisan saat 17 itibariyle bitcoin dışındaki karşıladigimiz transfer ücretleri kullanıcının hesabına yansıtılacaktı" seklinde bir bildirim gonderdiler.

bu ne demek, neden komisyonlari transfer ucretlerini iade ediyorlar, ne kadar gecmise yonelik olacak bu ödemeler ne neden? bunlara hicbir aciklama yok.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol